Halkımız hizmetin en iyisini hak ediyor

Halkımız hizmetin en iyisini hak ediyor

MHP Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Mustafa Pekdoğan, seçim çalışmaları kapsamında mahallelerde ve seçim bürolarında halkla bir araya geldiklerini söyledi. Bürolarına günde yüzlerce kişinin geldiğini belirten Pekdoğan, vatandaşların teveccühlerinden memnu

BİR OLALIM BİRLİK OLALIM
MHP Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Mustafa Pekdoğan, seçim çalışmalarını değerlendirdi. Seçim bürosuna günde yüzlerce vatandaşın geldiğini belirten Pekdoğan, vatandaşların teveccühlerinden memnun olduklarını belirterek, “Bu vatandaşlarımız hizmetin en iyisini hak ediyor” dedi. Kendisine destek olan herkese teşekkür eden Pekdoğan, 2014 yerel seçimlerinde önemli işler yaparak Kırıkkale’nin gelişeceğini ve 11 yıllık gerileme döneminin sona ereceğini söyledi. Birlik ve beraberlik içinde seçimin kazanılacağını belirten Pekdoğan, bir olalım, birlik olalım, diri olalım diyerek herkesi MHP altında çalışmaya davet etti.

GEZMEDİĞİMİZ MAHALLE KALMAYACAK
Merkez bürolarının açıldığını ve önemli bir şekilde çalışmaların sürdürüldüğünü belirten Pekdoğan, büronun halkın hizmetinde olduğunu ve geç saatlere kadar vatandaşlarla istişare yaptıklarını bildirdi. Mahalle toplantılarına da önem verdiklerini belirten Pekdoğan, kent genelinde gezmedikleri mahalle kalmayacağını ve bu konuda vatandaşların kendilerini özlediğini ifade etti. Hizmetlerin yeniden artacağını ve yeniden başkan olması durumunda Kırıkkale halkının hizmetkarı olacağını belirten Pekdoğan, mevcut Belediye Başkanı gibi kimseye tepeden bakmayacağını kaydetti. Pekdoğan, seçimlerin demokratik bir havada geçtiğini belirterek, 30 Mart’ta Başkan olacağını iddia etti.



salih abi
8.01.2014 13:03:35
bu ilde sayın pekdoğandan başka başkan adayı yokmu hep onun haberi (SAYIN OKURUMUZ, GAZETE OLARAK TARAFSIZLIĞIMIZI KORUYARAK HER KİMDEN GELİRSE HABERLERİNİ YAYINLAMAYA ÖZEN GÖSTERİYORUZ. BU KONUDA SORUN BİZDE DEĞİLDİR. SAYGILARIMLA... Editör)

1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız