Halkımız için bu makamlardayız

Halkımız için bu makamlardayız

BÜYÜK GAYRET GÖSTERİYORUZ

Halkımız için bu makamlardayız

Kırıkkale Valisi Mehmet İlker Haktankaçmaz, Ankara Valisi Vali Ercan Topaca´yı makamında ziyaret ederek yeni görevinin hayırlı olması dileğinde bulundu. Topaca da ziyareti için Haktankaçmaz´a teşekkür etti.

CİDDİ YATIRIM ALIYOR

Ankara Valisi Vali Ercan Topaca, kendisini makamında ziyarete gelen Kırıkkale Valisi Mehmet İlker Haktankaçmaz´ı makamında ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Ankara Topaca, Kırıkkale´nin Ankara´ya yakın iller arasında olduğunu dile getirdi. Kırıkkale´nin Ankara´ya yakın olması nedeniyle özellikle üniversite öğrencilerinin tercihinde olduğunu vurgulayan Haktankaçmaz ise, ?Kırıkkale son yıllarda büyük yatırımlar almış bir ilimizdir? dedi.

BÜYÜK GAYRET GÖSTERİYORUZ

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek tarafından yapımı devam eden Yeşil Vali çalışmaları hakkında da açıklamalarda bulunan Haktankaçmaz, ?Yeşil Vadi tamamlanmasıyla birlikte Ankara ve Kırıkkale arasında mesire alanı kapsamında önemli bir görev üstlenecektir. Bizler Valilik makamı olarak halkımız için her zaman görevdeyiz. Devlet yatırımlarının onlara en iyi şekilde ulaşması için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz? ifadesinde bulundu.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü