Halkımız bize yakın, biz de halkımıza yakınız

Halkımız bize yakın, biz de halkımıza yakınız

VATANDAŞLA BULUŞMA TOPLANTISININ 13´ÜNCÜSÜ GERÇEKLEŞTİ

VATANDAŞLA BULUŞMA TOPLANTISININ 13´ÜNCÜSÜ GERÇEKLEŞTİ

Halkımız bize yakın, biz de halkımıza yakınız

İçişleri Bakanlığının genelgeleri doğrultusunda başlatılan halk günü toplantılarının 13´üncüsü Vali Mehmet İlker Haktankaçmaz başkanlığında Valilik Konferans Salonunda yapıldı. Toplantıda vali Haktankaçmaz bu tür toplantıların önemine işaret ederek halkın devletine devletin de halka yakınlaşması açısından bu tür toplantıların önemli olduğunu söyledi.

İÇİŞLERİ BAKANLIĞI GENELGESİ

İçişleri Bakanlığınca yayınlanan genelge kapsamında vatandaşların istek, öneri ve şikâyetlerini alıp, değerlendirmek için düzenlenen ve her ayın ilk Çarşamba günü gerçekleştirilen halk günü toplantısına Vali Haktankaçmaz´ın yanı sıra Vali Yardımcısı Osman Akbaş, ilimizde bulunan kamu kurum ve kuruluşlarının il müdürleri, merkez ilçeye bağlı köy ve mahalle muhtarları ile vatandaşlar katıldı.

BU TÜR TOPLANTILAR ÖNEMLİ

Bu tür toplantıların önemine işaret eden Vali Haktankaçmaz, bu toplantılar sayesinde halkımızla daha sık bir araya gelindiğini, istek, talep ve önerilerin birinci ağızdan dinlenilerek aktarılan tüm konulara imkânlar çerçevesinde en uygun çözümler bulunabileceğini sözlerine ekledi. Vali Haktankaçmaz, konuşmasını tamamlamasının ardından vatandaşlara tek tek söz vererek, onların sorun ve taleplerini dinledi.

HABER: Murat Karadağ



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ