Halk ihanet edenleri çok iyi biliyor

Halk ihanet edenleri çok iyi biliyor

YALAN SÖYLEMEKTEN ÇEKİNMİYORLAR

Halk ihanet edenleri çok iyi biliyor

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kırıkkale Milletvekili Adayı Seyit Ahmet Göçer seçim çalışmalarındaki izlenimlerini Fatih Gençer'le paylaştı. Göçer, AKP'liler halkı kandırarak oy toplama telaşında. Şimdi de partimizin HDP'lilerle iş birliği yaptığı yalanını söyleyip, yükselen oylarımızın önünü kesmeye çabalıyorlar. Ancak bu çabaları nafile, halk ihanet edenleri çok iyi biliyor.”

YALAN SÖYLEMEKTEN ÇEKİNMİYORLAR

Seçime az bir zaman kaldığını ve AKP'lilerin büyük bir telaş içerisinde olduğunu ifade eden Göçer, Seçim sürecinden önce de, şimdi de halka gerçekleri anlatmaktan sıkılmadık ve yorulmadık. Seçimlere az bir zaman kaldı. Kendi yaptırdıkları anketlerin sonuçları önlerine geldiğinde AKP'lileri biraz daha korku salıyor. Bunun sonucu olarak ta halka yalan söyleme konusunda vites artırıyorlar. Parti liderleri ve Kırıkkale'deki adayları aynı yalanı söylemekten çekinmiyorlar” dedi.

BEBEK KATİLİNİ BAŞ TACI EDENLER

Göçer şöyle devam etti: Partimizin HDP'yle işbirliği yaptığı yalanını söyleyecek kadar çaresiz kalmışlar. Milliyetçi Hareket Partisi, PKK ve siyasal uzantısı konusunda, onlarla yapılan görüşmeler ve verilen tavizler konusunda tavrını net bir şekilde ortaya koymuştur. Terörü bitireceğiz diye, elebaşı bebek katilini baş tacı edenler, onun talimatlarını bir bir yerine getirenlerin kim olduğunu herkes çok iyi biliyor. Bunu aslında en iyi kendileri biliyor.”

OSLO GÖRÜŞMELERİNİ AÇIKLAYAMADILAR

Hala Oslo görüşmelerini çıkıp millete anlatmaktan acizler. Çok değil geçtiğimiz aylarda Dolmabahçe'de yapılan görüşme ve imzalanan sözleşmeyi kendileri de çok iyi hatırlıyordur. Habur olayını kimse unutmamıştır. Milliyetçiliği ayaklar altına alanları da bu millet çok iyi hatırlıyor. Büyük Ortadoğu Projesi'nin eş başkanı kim? ‘Diyarbakır bu projede bir yıldız olabilir' diyen kim? Her şeyi geçtik, bu vatan topraklarından devletsiz peşmergeyi törenle geçirtenler kim? AKP'liler söyledikleri bu yalanla milletimizi kandıracağını mı zannediyor? Çabaları nafile, halk ihanet edenleri çok iyi biliyor.”

HALK UNUTMAYACAK

Tüm ülke genelinde olduğu gibi Kırıkkale'de de halkın MHP'yi iktidar olarak görmek istediğini sözlerine ekleyen Göçer, İşte bunu çok iyi gören AKP'liler çaresiz yalanlara sarılmaya devam ediyor. Ancak halk tüm bunları unutmayacak, hırsızlıkları ve yolsuzlukları unutmayacak. Bu millet torpilleri ve şaibeli sınavların hesabını sandıkta soracak. Asgari ücret sözümüzü patronlara şikâyet eden ve ‘Kaynak yok' diyen, süper lüks araçların maliyetini, ‘Çerez parası' olarak nitelendirenlerin cezasını 7 Haziran'dan sonra biz keseceğiz.”



1

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

2

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

3

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

4

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

5

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

6

Baran; Saygılı'nın Yanındayız

7

Türkyılmaz’dan Miting Gibi Seçim Bürosu Açılışı