Halk hırsızlıkları unutmayacak

Halk hırsızlıkları unutmayacak

EMEKLİNİN ZAMMI 4 KİLO PATATES ETMİYOR

Halk hırsızlıkları unutmayacak

Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili (MHP) adayı Seyit Ahmet Göçer, Sanayi Sitesi gezisinin ardından yaptığı değerlendirmede, mevcut sistemin insanları üretmeye değil, tüketmeye yönlendirdiğini, esnafın ve sanayicinin büyük sıkıntı içerisinde olduğunu söyledi. Göçer, İnsanların gözlerini Yeni Türkiye masalı ile boyamaya çalışıyorlar. Halk hırsızlıkları ve yolsuzlukları unutmayacak” dedi.

HIRSIZLAR CİRİT ATIYOR

Yeni Sanayi Sitesi gezisinin ardından özel açıklamalarda bulunan MHP adayı Göçer, İnsanlarımız umutsuz. Sanayi Sitesi bakımsız bırakılmış. Hırsızlar cirit atıyor. Bu bizleri çok üzüyor. Esnaf umutsuz olursa, kazanamazsa ülke de kazanamaz. Zaten şuan mevcut iktidar üretmeye değil, tüketmeye zorlayan bir politika izliyor. Sanayi Sitesi'nde yaptıkları işte Türkiye'nin hatta dünyanın en iyi ustaları var. Ancak gelin görün ki, yolu, güvenliği ve bakımı olmayan bir sitenin içerisinde çalışıyorlar” dedi.

EMEKLİNİN ZAMMI 4 KİLO PATATES ETMİYOR

Göçer ülkenin, insanları tembelliğe alıştıran bir sistemle yönetildiğini sözlerine ekleyerek, Bakın hem bu sanayi sitesinde hem de oto sanayi sitesinde alttan yetişen çırak bulunamıyor. Bu her alanda böyle. İnsanları tembelleştiren, üretmekten alıkoyan, sadaka kültürüne alıştıran bir zihniyet yönetiyor bu ülkeyi. Gençlik geleceğinden umutsuz ve sıkıntı içerisinde. Esnafta para yok, çiftçi perişan, memurun ise maaşı yetmiyor. Emekliye 22 lira zam yapıyorlar, 4 kilo patates etmiyor” diye konuştu.

VERDİKLERİ SÖZLERİ YERİNE GETİREMEDİLER

Göçer, milletvekillerin insanların yüzlerine bakacak halleri kalmadığını söyleyerek şöyle devam etti: İnsanların yüzlerine bakacak halleri yok. Çünkü geçmiş dönemde verdikleri sözleri yerine getiremediler. Vatandaşlar da onlara açtıkları 13 yıllık krediyi bitirecek ve Milliyetçi Hareket Partisi'ni iktidara getireceklerdir.  Seçim beyannamemizi hazırladık. İçinde emekçinin, memurun, emeklinin, işçinin refahı için planlamalar var.”

HALKIN HAFIZASINDAN SİLEMEYECEKLER

AKP'nin seçim beyannamesini görmedik hiç. Bir Yeni Türkiye tutturmuşlar gidiyor. Yeni Türkiye'de ne var? İstedikleri kadar Yeni Türkiye diye gezinsinler. İnsanların akıllarından hırsızlıkları, yolsuzlukları silemeyecekler. Yaptıkları ahlaksızlıkları, hukuksuzlukları halkın hafızasından silemeyecekler. AKP'den memleket için bir şeyler bekleyerek oy veren insanlarımıza şahit oluyoruz. Bu insanlarımız sandığa bu 13 yılın değerlendirmesini yapıp gidecektir.”



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız