HALKA HİZMET HAKKA HİZMETTİR

HALKA HİZMET HAKKA HİZMETTİR

Kırıkkale Valisi Hakan Yusuf Güner, mahalle ziyaretlerine başladı. Güner ilk ziyaretini Kaletepe Mahallesine yaptı. Valiyi karşılarında gören mahalle sakinleri şaşkınlıklarını üzerlerinden attıktan sonra sorularını bir, bir anlattılar. Mahalleliyi dinleye

 
 
Ziyarette Emniyet Müdürü Kadri Kartal, Sağlık İl Müdürü Bediha Türkyılmaz, Milli Eğititm Müdür Yardımcısı İsmail Koşan ile diğer bazı bürokratlar da  hazır bulundu. Kırıkkale?nin sağlık, eğitim ve emniyette Türkiye ortalamasının üstünde olduğunu ve diğer illere göre bu konuda iyi olduklarını belirten Vali Güner,  ??Kırıkkale her alanda Türkiye ortalamalarının üstünde. Yapılan çalışmalar ile daha da iyi bir noktaya gelmeyi hedefliyoruz. Eğitim, sağlık ve güvenlik gibi insanların temel ihtiyaç düzeyinin yüksek olması ilimizin ne kadar iyi olduğunu gösteriyor. Gördüğüm kadarı ile Kaletepe Mahallesine iyi bir hizmet gelmiş. Yine eksiklerimiz olabilir. Yapılan çalışmalar ile mahallemizi en iyi noktaya getireceğiz?? dedi.
 
Vali Güner şöyle konuştu, ??Devleti seven insanlar devletle iç içe olur. Bizde bugün devletin sıcak yüzünü göstermek için buraya geldik. Halka hizmetin hakka hizmet olduğunu bilincinde çalışmalarımızı yürüterek vatandaşlarımıza devletin sıcak yüzünü gösteriyoruz. Devletimiz var oldukça bizler de burada olacağız. Bizde halktan biriyiz. Bizi de kendi evladınız olarak görün. Vatandaşlarımız bizim yanımıza her zaman gelebilirler. Söylediğiniz sorunlar ile ilgili olarak gereken çalışmaları yapacağız. Halk ve devletin uyumlu çalışması ile çalışmalarımız katlanarak devam edecek??  
Mahalle Muhtarı Mehmet Şeker, sürücülerin ara sokaklarda aşırı hız yaptığını belirterek cadde ve sokaklara hız kesici konulmasını istedi.
 
Mahalledeki baz istasyonlarının vatandaşları rahatsız ettiğini belirten muhtar, Vatandaşlar olarak mahkeme süreci başlattıklarını belirtti.
 
Şeker, ??İstasyonların kurulmasından dolayı tedirgin oluyoruz. Bu konuda dava açtık ve davanın sürecini bekliyoruz. Ancak yine bu davadan da netice alamayacağız diye endişe duymaya başladık. Böyle santrallerin dağlık noktalara kurulmasından yanayız. Mahalle ortasında böyle bir santralin olması bizleri tedirgin etti?? dedi.
 
 
 


1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ