Halka hizmeti Hakka hizmet olarak görüyoruz

Halka hizmeti Hakka hizmet olarak görüyoruz

İLÇENİN GELİŞİMİNE KATKI SAĞLAYACAĞIZ

Halka hizmeti Hakka hizmet olarak görüyoruz

Delice Kaymakamı Nevzat Karkacı, ilçelerinde vatandaşların sorun, istek ve taleplerin değerlendirildiğini ve bu konuda önemli çalışmaların yapıldığını söyledi. Vatandaşlarla birlikte ilçenin gelişimine önemli katkı sağlayacaklarını belirten Karkacı, halka hizmetin hakka hizmet olduğunu bildirdi.

AMAÇ TÜM HERKESE ULAŞMAK

Delice Kaymakamı Nevzat Karkacı, toplumun tüm kesimlerine ulaşmak ve istek, talep ve şikâyetlerin alınıp değerlendirilmesi için Delice´de bulunan muhtarlar ve vatandaşlarla bir araya geldi. Toplantıya Karkacı´nın yanı sıra Delice Belediye Başkanı Turgut Özdem, Çerikli Belediye Başkanı Nuh Şahin, daire amirleri, Köy ve Mahalle Muhtarları ile çok sayıda vatandaş katıldı. Delice Kaymakamı Nevzat Karkacı, ilçelerinde vatandaşların sorun, istek ve taleplerin değerlendirildiğini ve bu konuda önemli çalışmaların yapıldığını söyledi.

İLÇENİN GELİŞİMİNE KATKI SAĞLAYACAĞIZ

Vatandaşlarla birlikte ilçenin gelişimine önemli katkı sağlayacaklarını belirten Karkacı, halka hizmetin hakka hizmet olduğunu bildirdi. Karkacı konuşmasının devamında ?Bakanlığımız ve Valiliğimizin talimatları doğrultusunda vatandaşlarımızla doğrudan temas kurarak onların istek, öneri ve şikâyetlerini alıp değerlendirmek yapılan bu toplantıların düzenliyoruz. Bu toplantılar vasıtasıyla vatandaşlarımız ve Muhtarlarımızla düzenli olarak bir araya gelip, vatandaşlarımızın ve muhtarlarımızın talep, şikâyet ve önerilerin alınarak sorunlara hızlı bir şekilde çözüm arıyoruz? dedi. Daha sonra Köy ve Mahalle Muhtarların ve vatandaşların sorunları ve istekleri dinlendi.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü