Halk oyunları müsabakaları sona erdi

Halk oyunları müsabakaları sona erdi

Spor Genel Müdürlüğünün ve Türk Halk Oyunları Federasyonun 2015 faaliyet programında yer alan Okul Sporları ve Kulüpler Arası Halk Oyunları Yarışması İl Birinciliği müsabakaları düzenlendi.

DERECEYE GİREN OKULLAR

Yapılan yarışma sonucunda okul sporlarında minikler kategorisinde miniklerde Şehitler İlköğretim Okulu birinci, gençler kategorisinde Yenimahalle Kız Teknik Meslek Anadolu Lisesi birinci Halk Eğitim Merkezi Akşam Sanat Okulu ikinci, Özel Yonca Anadolu Sağlık Meslek Lisesi üçüncü, Alişen İğde Anadolu Lisesi dördüncü olmuştur. Kulüplerde ise gençler düzenlemeli dalda Kırıkkale Gençlik Merkezim Gençlik ve Spor Kulübü birinci, büyükler düzenlemeli dalda Kırıkkale Gençlik Merkezim Gençlik ve Spor Kulübü birinci, büyükler, düzenlemesiz dalda Gençlik Ve Spor İl Müdürlüğü Spor Kulübü birinci oldu.

TEŞEKKÜR ETTİ

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor İl Müdürü Rifat Ünlü, “2014 - 2015 yılı okul sporları kapsamında ve Kulüpler Arası Halk Oyunları Yarışması İl Birinciliği müsabakalarında emeği geçen okul sporları il temsilcisine, Halk oyunları il temsilcisine, müsabakalara katılan okullara, Kulüplere, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Personeline, teşekkür ediyorum dedi. Halk Oyunu Anadolu’nun toprağında özünde kanında ve canında vardır. Bu bölgemizde Halk Oyunlarının ayrı bir önemi vardır.”dedi.

HER ÇOCUK ÖZELDİR

Konuşmasının devamında velilere seslenen Ünlü, “Değerli veliler bizim için her çocuk özeldir. Lütfen onlara zaman ayıralım her çocuğun mutlaka bir branşa yeteneği vardır. Bizleri onlarla buluşturun. Spor yapmalarını sağlayın. İlimizde artık tesisleşme noktasında hiçbir eksikliğimiz yok. 6 milyon liraya mal olan çok amaçlı spor salonu yılsonuna teslim edilecek. Bu tesisin içini doldurmak siz değerli velilerimiz sayesinde olacak.”diye konuştu.



1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ