HALK OYUNLARI BİRİNCİLERİ BELLİ OLDU

HALK OYUNLARI BİRİNCİLERİ BELLİ OLDU

İller arası halk oyunları final yarışması sonlandı. Finali Kırıkkale?de yapılan halk oyunları sonunda ile Söğütlü Çeşme İlköğretim birinci oldu. Kırıkkale 17 Ağustos Kapalı Spor Salonunda yapılan iller arası halk oyunları yarışmasına büyük bir ilgi vardı.

KUPALARINI ALDILAR

Okullar yarışmada derece yapmak için birbirleriyle kıyasıya yarıştılar. Gecenin finali açıklandığında heyecan doruklara çıktı. Kırıkkale 17 Ağustos Kapalı Spor Salonunda yapılan iller arası final yarışmasını tüm rakiplerini eleyerek İstanbul Söğütlü Çeşme İlköğretim Okulu Bitlis yöresinin halk oyununu oynadı ve birinci oldu. Birincilik kupasını Kırıkkale İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Peker, Kırıkkale Gençlik ve İl Spor Müdür Vekili Yaşar Erdem ve şube müdürleri dereceye giren okullara kupalarını verdiler.

 

CANDAN KUTLARIM

İller arası halk oyunları final yarışmasında ikinci Adnan A.Ş. İlköğretim Okulu Gaziantep yöresi oyunu ile ikinci oldu. Üçüncü ise Barbaros ilköğretim okulu Gaziantep yöresi oyunları ile üçüncü oldu. Kısa bir konuşma yapan Kırıkkale İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Peker, ?2010 -2011 eğitim öğretim yılı faaliyet yer alan ilköğretim okulları küçükler düzenlenmesini yaptık. Geleneksel dal halk oyunları Türkiye final yarışmasının Kırıkkale de yapılmasından dolayı mutluyuz. Kırıkkale ev sahipliğinin en iyi şekilde yaptık. Dereceye giren okulları ve öğretmenleri candan kutlarım? dedi.

 

 



1

Tüm okullarımız kütüphaneli oldu

2

Zor ama kutsal Bir görevimiz var

3

Özel Yetenekler BİLSEM’DE buluştu

4

Sorumluluğumuzun bilincindeyiz

5

Kırıkkale MEM ödüle doymuyor

6

45 okulumuzda kütüphane yokmuş

7

Belediye’den eğitime Rehberlik hizmeti