Halk gününe yoğun ilgi

Halk gününe yoğun ilgi

Kırıkkale Belediyesi Halk Günü etkinliği bu Perşembe de düzenlendi. Belediye Meclis salonunda gerçekleşen Halk Günü Etkinliğine Belediye Başkanı Sayın Mehmet Saygılı'nın yanı sıra Başkan Yardımcıları, birim müdürleri, mahalle muhtarları ve vatandaşlar kat

SORUNLARI DİNLEDİ

Belediye Başkanı Mehmet Saygılı 18. Halk Günü etkinliğinde vatandaşların sorunlarını dinledi. Halk Gününde Bahçelievler Demiryolu caddesinden gelen vatandaşların sorunlarını bizzat Başkan Saygılı ile paylaştılar. Başkan Saygılı, Demiryolları üzerindeki sıkıntıları bildiğini ve Devlet Demiryolları ile ciddi bir çalışma içerisinde olduklarını belirterek geçici çözüm yerine kalıcı çözüm aradıklarını söyledi.

HALKTAN HEDİYE

Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, mahallelerdeki çalışmaların hızla ilerlediğini sıra ile bu çalışmaların imkanlar dahilinde artacağını belirtti. Halk gününe katılan bir vatandaşlar Saygılı ve Babası Kaya Saygılı’nın halıya dokuduğu portre fotoğrafı Başkan Saygılı’ya hediye ederek çalışmalarından dolayı teşekkür etti. Belediye Başkanı Mehmet Saygılı da vatandaşlara teşekkür etti.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ