Halk ondan, o da halkından memnun

Halk ondan, o da halkından memnun

SULAKYURT, TİCARİ BİR MERKEZ

Halk ondan, o da halkından memnun

Her fırsatta ilçe halkıyla bir araya gelmeyi düstur edinen Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik, ilçede haftada bir gün kurulan pazar yerini ziyaret ederek pazarcı esnafıyla ve alışveriş yapan halkla dertleşti, hasbihal etti.

PAZARCI ESNAFININ DERTLERİNİ DİNLEDİ

Sulakyurt´ta Cuma günleri kurulan ve çevre köylerin yanı sıra Çankırı´nın Kızılırmak ilçesi ve köyleriyle Çorum´un İskilip ilçesi ve köylerinden bile müşteri çeken, bölgenin en gözde pazar yerini ziyaret eden Belediye Başkanı İsmail Bildik, büyük çoğunluğu Kırıkkale-Merkez´den gelen pazarcı esnafıyla sohbet edip sorunlarını ve isteklerini dinledi.

SULAKYURT, TİCARİ BİR MERKEZ

Sulakyurt´un anayol güzergâhında olmamasına rağmen Çankırı-Çorum-Kırıkkale sınırında bulunmasından dolayı, çevre köyler bakımından ticari bir önemi olduğunun altını çizen Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik, ?Tek istekleri, gittikleri yerde nezih bir ortamda ekmek parası kazanmak olan pazarcı esnafı, ilçe belediyelerinden ilgi istiyor ve haklılar da.?

PAZARCIYA YARDIMCI OLMALIYIZ

?Çünkü bu insanlar gece gündüz, yaz kış demeden bir yandan kendi ekmeklerini kazanırken diğer yandan da il merkezine 45 kilometre uzaklıktaki ilçemize sundukları çeşitli ürünlerle hizmeti vatandaşın ayağına getiriyorlar. Bu açıdan bakıldığında, bizler de bu insanlara elimizden geldiğince, gücümüz yettiğince yardımcı olmalıyız. Kimi esnafımızın Kapalı Pazar Alanı isteği var. Bütçemizin elvermesi halinde hizmetlerimize bu güzelliği de katacağız? dedi. Pazar alışverişini yapan halkla da hasbihal eden Bildik, onların da istek ve dileklerini dinledi. 



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü