Halk milli iradeye sahip çıkıyor

Halk milli iradeye sahip çıkıyor

DEMOKRASİ NÖBETİ DEVAM EDİYOR

Halk milli iradeye sahip çıkıyor

15 Temmuz darbe girişiminde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın çağrısı ile Meydanlara inen halk ?Demokrasi Nöbeti´ tutmaya devam ediyor. AK Parti Gençlik Kolları İl Başkanı Müjdat Yurtseven ve yönetim kurulu üyeleri ise ilk günden itibaren nöbet tutmaya devam ediyor.

DEMOKRASİ NÖBETİ DEVAM EDİYOR

Kırıkkale´de binlerce vatandaş, Cumhuriyet Meydanı´nı doldurarak ellerindeki Türk bayraklarıyla "demokrasi nöbetini" sürdürüyor Kırıkkale Belediyesi mehter takımı eşliğinde "demokrasi nöbetine" devam eden vatandaşlar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´a sevgilerini gösteren sloganları attı, FETÖ elebaşı Fetullah Gülen´in idamını istedi. İl Müftülüğünce görevlendirilen din görevlileri, Kur´an-ı Kerim okuyarak, dua etti.

TANKLARIN ALTINA YATACAK BİNLERCE İNSAN VAR

Cumhuriyet meydanında vatandaşlarla birlikte nöbet tutmaya devam eden AK Parti Gençlik Kolları İl Başkanı Müjdat Yurtseven ve yönetim kurulu üyeleri nöbet tutmaya devam ediyor.  İlk günden itibaren meydanda olduklarını dile getiren Başkan Yurtseven, ?Kırıkkale halkı hemen meydanları doldurdu her hangi bir kıpırdama olsa tankların altına yatacak binlerce insan vardı. Meydanlarımız her gün nöbet devam ediyor.  81 ilde olduğu gibi Kırıkkale´de Milli iradiye demokrasiye halk sahip çıkıyor. Binlerce yıllık tarihte sayısız darbe oldu. Ama hiçbir darbe karşısında duran halka silah çıkmamış. Vatandaş ihanete dur dedi? şeklinde konuştu.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız