Halı ve mobilyacı esnafı dertli

Halı ve mobilyacı esnafı dertli

ESNAF DERDİNİ ANLATACAK KAPI ARIYOR

Kırıkkale'nin halı ve mobilyacı esnafları il dışından gelen kampanyacıların getirdiği mobilya ve halıları piyasa değerinin yarı fiyatının da altında satmasından dolayı kapanma derecesine geldiler. Durumdan şikâyetçi olan Kırıkkaleli halı ve mobilyacı esnafı, kendilerine sahip çıkılmasını istediler.

ESNAFIN YANINDALAR

Kırıkkale'nin halı ve mobilyacı esnafları il dışından gelen kampanyacıların getirdiği mobilya ve halıları piyasa değerinin yarı fiyatının da altında satmasından dolayı kapanma derecesine geldiler. Durumdan şikâyetçi olan Kırıkkaleli halı ve mobilyacı esnafı, kendilerine sahip çıkılmasını istediler. Konu ile ilgili olarak önce Belediye Başkanı Mehmet Saygılı ile görüştüklerini söyleyen halı ve mobilyacı esnafı, Belediye Başkanı Saygılı'nın ve TSO Başkanı Ekrem Gök ile görüştüklerini, her konuda Kırıkkaleli esnafın yanında olduğunu söylediler.

KAPI KAPI GEZİYORLAR

Kırıkkaleli halı ve mobilyacı esnafı kampanyacının dükkânını tekrar açtığını ve geçtiğimiz yıllarda da aynı kişinin dükkân açtığını ve çok büyük sıkıntılar geçirdiklerini ifade ettiler. Gök'ün verdiği sözün arkasında durduğunu söyleyen halıcı ve mobilyacı esnafı kapı kapı gezerek kendilerini mağdur olmamaları için yardım istiyorlar. Bu kapsamda halı ve mobilyacı esnafı, Esnaf ve Sanatkârlar Konfederasyonuna gittiler. Kırıkkaleli halı ve mobilyacı esnafı Kırıkkale Ticaret Müdürü'nü ziyaret ettiler. Dertlerini anlatan esnafa İl Müdürü Fahrettin Özata kanunen ve yapılması gerekenleri birer birer anlattı.



1

Emeklinin ikramiyesi eline geçmeden eridi

2

Elindeki Dövizini bozduran bozdurana

3

İstihdama yönelik Yatırım yapılacak

4

Borcunuzu yapılandırma Yaptıysanız gecikmeyin

5

Ani Soğuyan hava tatlı satışlarını patlattı

6

Kırtaş AVM hizmette

7

Toprak Cafe Toprak Mahalleye renk kattı