Halinizden memnunsanız bize oy vermeyin!

Halinizden memnunsanız bize oy vermeyin!

CHP ADAYLARI KIRIKKALE`Yİ KARIŞ KARIŞ GEZİYOR

Halinizden memnunsanız bize oy vermeyin!

CHP Milletvekili Murat Çakırca yeni bir slogan geliştirerek vatandaşlara Bugünkü durumunuzdan memnununsanız bize oy vermeyin, Memnun değilseniz Allah rızası için oy verin gitsin bunlar” dedi. Çakırca Yahşihan ve köylerini gezdi Çakırca Cumartesi günü de sanayi esnaflarını Ziyaret etti. Sanayi esnafları Çakırca'yı adeta bağırlarına bastı.

CHP'LİLER YAHŞİHAN'A ÇIKARMA YAPTILAR

CHP Milletvekili adayları Murat Çakırca, Ziya Kavlak ve Hacı Arap Karadurmuş hafta sonunda Yahşihan'a çıkartma yaptı. İl Başkanı Ahmet Önal ve yönetim kurulu üyeleri ile partililerden oluşan araç konvoyu ile Yahşihan'a giden Çakırca ve ekibi önce esnafları Ziyaret ettiler. Daha sonra Pazar yerinde pazarcılarla ve vatandaşlarla görüşen Milletvekili adayları Esnafların ve vatandaşlara bugünkü hallerinden menün olup olmadıklarını sordular. Esnaflar, pazarcılar ve vatandaşların büyük çoğunluğunun halinden memnun olmadıklarını söylemeleri üzerine Milletvekili adayları vatandaşlardan CHP'ye oy vermelerini istediler.

ZİRAAT BANKASI YERİNDE DURACAK

Yahşihan'daki Ziraat Bankası şubesine giden vekil adayları burada çalışanlarla görüştüler milletvekili adayları şubenin buradan taşınmaması için mücadele edeceklerini belirterek merkezde yaşayan emeklilerin, çiftçilerin ve esnafların banka işlerini yaptırmak için Yeni şehre gidip gelmelerinin eziyet olacağını söylediler. Milletvekili adayı Murat Çakırca Yenişehir mahallesinin Yahşihan'ın Mahallesi olduğunu ilçenin merkezi dururken banka şubesinin mahalleye taşınmasının kimin işine yarayacağını sordu. Çakırca Banka şubesinin Yenişehir'e taşınmaması için çaba göstereceklerini söyledi.

SANAYİ ESNAFI KAR AĞLIYOR

Dünde sanayi çarşısına adeta çıkartma yapan CHP Milletvekili adayları Murat Çakırca, Ziya Kavlak ve Hacı Arap Karadurmuş sanayi çarşısında çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmadılar. Milletvekili adayı Murat Çakırca esnaflara özellikle bugünkü hallerinden mumunun olanlar varsa oylarını vermemelerini istedi. Memnun olmayanların mutlaka oylarına talip olduğunu anlatan Murat Çakırca her Ziyaret ettiği sanayi esnafı ile dakikalarca sohbet edip sorunlarını dinledi. CHP olarak sanayici esnafının her zaman yanlarında olduklarını anlatan Çakırca özellikle emekli olduktan sonra çalışmak zorunda olan esnaflardan kesilen katkı payının iktidarlarında kaldırılacağını bildirdi.

SANAYİYE İKİ GÜNÜNÜ AYIRDI YETMEDİ

CHP Milletvekili adayı Murat Çakırca sanayi çarşısı Ziyaretinin ikinci gününde de diğer Uğramadığı tüm esnaflara tek tek uğrayarak hayırlı işler temennisinde bulundu. Beraberinde il başkanı Ahmet Önal ve partililerle birlikte ziyaretlerini sürdüren Çakırca ve diğer adaylar sanayi çarşısında iki gün süreyle ziyaretlerde bulundular. Murat Çakırca ziyaretlerle ilgili yaptığı açıklamada gerçekten sanayi esnafının durumunun içler açası olduğuna gözleriyle tanık olduğunu belirterek CHP iktidarında özellikle küçük esnafımızın sorunlarını öne çıkartarak onlara öncelik tanıyacağız. Her türlü desteği vereceğiz aksi halde küçük esnafın yok olması demek ülkenin yok olması anlamına gelir” dedi.



1

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

2

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

3

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

4

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

5

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

6

Baran; Saygılı'nın Yanındayız

7

Türkyılmaz’dan Miting Gibi Seçim Bürosu Açılışı