Halep´teki dramı görmezden gelemeyiz

Halep´teki dramı görmezden gelemeyiz

OLAYLAR HEPİMİZİN YÜREĞİNİ SIZLATIYOR

Halep´teki dramı görmezden gelemeyiz

Yeni Dünya Vakfı Kırıkkale İl Başkanlığı, Vakıf tarafından toplanan yardımı Hüseyin Kâhya Mahallesi´nde Yardım Eli ve Vuslat Derneği tarafından açılan yardım çadırına teslim etti. Toplanan yardım malzemeleri Halep´e gönderilecek.

OLAYLAR HEPİMİZİN YÜREĞİNİ SIZLATIYOR

Yaşanan gelişmelerin Türk halkının vicdanını sızlattığını söyleyen Yeni Dünya Kırıkkale İl Başkanı Satılmış Aksun, "Koskoca bir şehrin kuşatma altına alınarak soykırım uygulandığını görüyoruz. İnsanlar can kaygısının yanında en temel ihtiyaçlarını dahi karşılamakta zorlanmaktadır. Halep´te insanlık ölüyor. Değerli dostlar, Halep, insanlığın topyekûn öldüğü bir yerdir artık. Kim hangi bahanenin arkasına gizlenirse gizlensin hakikat budur. Bu yüzden Halep, aynı zamanda insanlığın imtihanıdır" dedi.

HALEP´TE BİR İNSANLIK DRAMI YAŞANIYOR

Halep´te bir insanlık dramının yaşandığını ve maalesef ki bu dramın Müslüman topraklarında yaşandığını belirten Aksun, "Özellikle ülkenin geleceği gençler artık toparlanmalıyız ve dikkat etmeli. En iyi şekilde ülkemize, o coğrafyaya hizmet etmeliyiz. Halep´te Kadın Çocuk-Bebek-Yaşlı-Hasta-Engelli demeden ağır silahlar ile uçaklardan attıkları varil bombaları ile kimyasallar ile Halep´i ve Halep´te yaşayanları katlediyorlar, yakıyorlar, yıkıyorlar. Bebekler ölüyor, Halepli anneler kan ağlıyor" ifadelerini kullandı.

İNSANLIĞIN GÖZÜ ÖNÜNDE CEREYAN EDEN BİR DRAM

Halep´te yaşanan bu insanlık dramının insanlığın gözü önünde işlenmekte olduğu vurgusu yapan Başkan Aksun, "Evet Yeni Dünya Vakfı olarak, bu mazlum coğrafyalarda, Suriye´de, Halep´te bunlar yaşanmamalıydı diyoruz. Halep´te yaşananlar sadece zalimlerin suçu değil. Zalimleri bu insanlık suçundan engellemeyen, tüm insanlığın hepimizin sorumluluğu yok mu? Halep´te daha fazla insanlık yok edilmeden, insan olan ve insanlığa duyarlı Dünya İnsanlığı, İslam Âlemi harekete geçmeli, sorumluluk bilinci ile bu ölüm makinalarını durdurmalıdır" şeklinde konuştu.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ