Halep´e 3 TIR dolusu yardım

Halep´e 3 TIR dolusu yardım

KIRIKKALE HER KONUDA OLDUĞU GİBİ YARDIM KONUSUNDA DA DUYARSIZ KALMADI

KIRIKKALE HER KONUDA OLDUĞU GİBİ YARDIM KONUSUNDA DA DUYARSIZ KALMADI

Halep´e 3 TIR dolusu yardım

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Hayrat Vakfı Kırıkkale Temsilciliğinin başlattığı kampanyada 3 TIR gıda ve ihtiyaç malzemesi toplandı. Toplanan 3 TIR yardım ve 21 bin TL maddi yardım Haleplilere teslim edilmek üzere yardım merkezlerine gönderildi.

YARDIM EŞYALARI YOLA ÇIKTI

Kırıkkale´de, kampanya kapsamında toplanan 3 TIR gıda ve ihtiyaç malzemesi ile 21 bin lira, Halep´ten tahliye edilenler için gönderildi. Vakfın il temsilcisi İsmail Efe Demirhan, Cumhuriyet Meydanı´nda tırların uğurlanması amacıyla düzenlenen törende, birçok hayırlı hizmete öncülük ettiklerini, Halep´teki Müslüman vatandaşlar için de seferber olduklarını söyledi. Kırıkkaleli vatandaşların yardım kampanyasına ilgi gösterdiğini ifade eden Demirhan, destek verenlere teşekkür etti.

GIDALARINI İKİYE BÖLENLERİMİZ OLDU

Demirhan "Halkımızın teveccühü çok oldu. İnsanlarımız gönlünden geleni verdi. Biz, Halep´e gönül köprüsü kurduk. Herkes bizden yardım bekliyor. Bizim din anlayışımızda "Komşusu açken biz tok yatamayız" vardır. Allah herkesten razı olsun. 10 gün boyunca bu kışta yardım topladık. Evlerindeki gıdaları ikiye bölüp çadırımıza getirenler oldu. Gıda, giysi, yiyecek, battaniye ve 21 bin lira nakdi yardım toplayarak gönderiyoruz. Allah herkesten razı olsun? dedi. Okunan duaların ardından yardım malzemelerinin yüklü olduğu tırlar yola çıktı.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ