Halep, bizim tarihimiz, bizim yürek yangınımız

Halep, bizim tarihimiz, bizim yürek yangınımız

HALEP´TE İNSANLIK DRAMI YAŞANIYOR

Halep, bizim tarihimiz, bizim yürek yangınımız

Eğitim Bir-Sen Kırıkkale şube başkanı Oktay Sümer, Suriye´nin Halep kentinde yaşanılan savaş ile ilgili bu çığlığa sessiz kalınmaması gerektiğini söyledi. Sümer, ?Halep bizim tarihimiz, Halep bizim parçamız, Halep bizim yürek yangınımızdır? dedi.

HALEP´TE İNSANLIK DRAMI YAŞANIYOR

Suriye´nin Halep kentinde yaşanılan savaş ve insanların yaşadığı zor durumu hakkında Eğitim Bir-Sen Kırıkkale Şube Başkanı Oktay Sümer, açıklamalarda bulundu. Sümer, ?Bugün insanları, insanlığın ve bütün insani değerlerin katledildiği kentlerden biri Halep! Terörü konvansiyonel silaha dönüştüren devletlerin, bütün dünyadan yalıtarak katliam yaptığı Halep´te can pazarı yaşanıyor? dedi.

EMPERYALİST DEVLETLERİN ÇIKARI

Sümer, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: ?Her gün ölen yüzlerce insanın istatistiki bir veri olmanın ötesine geçemediği bu bozuk dünya düzeninde, herkes bilmeli ki bir gün, insanlığın sığınacak yeri kalmayacak. Çünkü bu çarpık ve bozuk düzen, propaganda araçları marifetiyle, bir avuç kapitalistin, birkaç emperyalist devletin çıkarı için şiddeti meşrulaştıracak söylemler üreterek devamlılığını sağlamaktadır. Suriye´ye bakın. İlk günden beri terör örgütleri etkin bir silah olarak kullanılmakta.?

HALEP İÇİN AYAĞA KALKTIK

?Ve bunu hepimiz biliyoruz. Ne çare ki, sözün kar etmediği bir zamanda yaşıyoruz. Çünkü düzen öyle kurulmuş. Düzen güçlünün diline göre hükmünü icra ediyor maalesef.?

BU YALANLARINI YÜZLERİNE ÇARPIYORUZ

Biz yine de düzenin bu yalanını yüzlerine çarpıyoruz. ?Terörü üretenle, terörü temizleyeceğim diyen aynı ağız? diye haykırarak, Halep için ayağa kalktık. Biz biliyoruz ki, orada, o can pazarının yaşandığı mahşer yerinde, insanlık direniyor. İşgalci emperyalistler ne derse desin biz olaya bu şekilde bakıyoruz? dedi.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ