Hakyemez tesisleri beğendi

Hakyemez tesisleri beğendi

Gençlik ve Spor Bakanlığı Müsteşarı Basri Hakan Hakyemez Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nü ziyaret etti.

BİR DİZİ ZİYARET

Müsteşar Basri Hakan Hakyemez Yahşihan İlçesinde bulunan KYK  İl Müdürlüğünü ve yurtları gezdikten sonra, Kırıkkale Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Rifat Ünlü, Müsteşara Yahşihan Sentetik Çim Saha, yapımının %75’i tamamlanan Yahşihan Spor Salonu ile Başpınar Spor Kompleksin de bulunan, Olimpik Yüzme Havuzu, bakım onarım çalışmaları devam eden 17 Ağustos Spor Salonu, Boks Antrenman Salonunu, Gençlik Merkezi, Başpınar Stadyumunu ve yapımı 2012 yılında tamamlanan İdari bina, 52 yataklı Sporcu Kamp Eğitim Merkezi ve Misafirhaneyi gezdirdi.

GENÇLİĞE VERİLEN ÖNEM

Müsteşar Basri Hakan Hakyemez, ziyaret esnasında antrenman yapan minik boksörlerimiz  ve minik yüzücülerimizle sohbet etti. Hakyemez, Kırıkkale’nin kendisinde ayrı bir yeri olduğunu ve Kırıkkale’den gelecekte başarılı sporcular çıkacağını belirterek, sporculara birtakım nasihatte bulundu.  Gençlik Merkezi Ritim Grubunun çalışmalarına katılan Hakyemez’e, Ritim Grubu mini konser düzenledi. Gençlik Merkezi üyeleri ile kısa süreli sohbet eden Hakyemez, Gençlik ve Spor Bakanlığının gençlik politikalarından ve gençliğe verilen önemden bahsetti.

KYK ZİYARETİ İLE TAMAMLANDI

Müsteşar Basri Hakan Hakyemez’e, tesislerimizin son durumu, sporcu sayıları, Gençlik Merkezi üyeleri sayısı ve Gençlik Merkezinin faaliyetleri hakkında Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Rifat Ünlü tarafından bilgi verildi. Hakyemez, İl Müdürlüğümüzdeki ziyaretini tamamladıktan sonra Keskin İlçesinde yapımı tamamlanan ve bu yıl hizmete girecek olan KYK Yurtlarını ziyaret etti.



1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ