Haksız kazançtan uzak durun

Haksız kazançtan uzak durun

Kırıkkale Sarraf ve Kuyumcular Odası Başkanı Rıza Ulusoy, kuyumcuların haksız rekabetten ve haksız kazançtan uzak durması gerektiğini söyledi. Herkesin birlik ve beraberlik içinde işini yapması gerektiğini belirten Ulusoy, bu sektörde herkesin helal kazan

YILDIZLAR SOFRASI’NDA BİR ARAYA GELDİLER

Kırıkkale altın sektörünün önde gelen firmaları ve mağazaları Kırıkkale Sarraf ve Kuyumcular Derneği tarafından Yıldızlar Sofrasında verilen iftar programında bir araya geldi. İftar yemeği büyük ilgi çekerken, iftar yemeğinin ardından Dernek Başkanı Rıza Ulusoy tarafından yapılan dua’da birlik beraberlik ve kardeşlik mesajları verdi.

 

HAKSIZ KAZANÇTAN UZAK DURUN

Yemek sonrası Dernek başkanı Rıza Ulusoy kısa bir konuşma yaptı. Ulusoy  konuşmasında yemeğe katılan herkese teşekkür etti. Ulusoy  üyelerine haksız kazançtan ve her türlü hileden uzak durmalarını istedi. Ulusoy “ Bizler dünyanın en değerli maddesi olarak görülen altın işi ile uğraşıyoruz. Bu değerli madenle uğraşan arkadaşlarımın hepside değerli insanlardır. Sizden bir ricam var. Haksız rekabetten uzak durun. Sevgi ve saygıyı iş yerlerinizden eksik etmeyin. Sevgi ve saygı her zaman sizinle beraber olsun. Bu mübarek ayda sizlerle tekrar bir arada olduk. Dostlarımızı bir kez daha görme fırsatı bulduk. Hepinize bol kazançlı günler diliyorum” şeklinde konuştu.

 

 

ÖDÜLLERİ VERİLDİ

İftar yemeğinde bu yıl başarılı çalışmalara imza atan dernek üyelerine ödülleri verildi. Karakaş Kuyumculuk ödülünü Kırıkkale Vali Yardımcısı Mehmet Yıldız Mustafa Karakaş’a, Öz Anadolu Kuyumculuk ödülünü Kırıkkale Esnaf Odaları Birliği Başkanı Süleyman Köstekli Musa Çakmak’a, OBRAŞ Kuyumculuk ödülünü Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ekrem Gök Yusuf Obraş’a verdiler.

 

GENİŞ KATILIM

Yıldızlar Sofrasında yapılan iftar yemeğine Kırıkkale Vali Yardımcısı Mehmet Yıldız,İl Müftüsü  Bekir Gerek, Özel İdare Genel Sekreteri Atanur Aydın, Defterdar Veysi Şahin, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Recep Kırbaş, Kırıkkale Ticaret Odası Başkanı Ekrem Gök, Esnaf Odalar Birliği Başkanı Süleyman Köstekli, Oda Başkanları  Kırıkkale Hastaneleri Genel Sekreteri Mustafa Boyabatlı il müdürleri ve dernek üyeleri katıldı.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ