Haklarını aldılar

Haklarını aldılar

MKE çalışanlarının askere giden ve dönen ücretli mesai saatleriyle ilgili fark ücreti konusu gündeme gelmişti. Konuyla ilgili işçilerin avukatı Murat Kaplan bir bilgilendirme toplantısı gerçekleştirdi.

PRİM YAPMAYA ÇALIŞIYORLAR
Yaptığı açıklamada Kaplan, ?Bilgilendirme amacıyla bu toplantıyı tertip ettik. Sendika Matbu bir formla kişisel bilgilere ulaşmaya çalışıyormuş. Bu sendika Kırıkkale ve Ankara MKE çalışanlarında yetkili bir sendikadır. Ben bir iş avukatıyım. Benim ismim de telaffuz edilip şöyle konuşuyorlarmış. ?Murat Bey?in açtığı davaların hepsi kaybedilmiştir. Sadece Sendikanın açtığı davalar kazanılmıştır? diyerek benim üzerimden prim yapmaya çalışıyorlarmış? dedi.
 
FARK ÜCRETLERİ SÖZ KONUSUDUR
Bir sendikanın bu kadar kötü bir duruma düşüp, bir iş avukatının üzerinden sendikacılık yaptıklarını söyleyen Kaplan, ?Buna ben izin veremem. Benim üzerimden kimse sendikacılık yapamaz. Bizim konumuz askere giden ve dönen kişilerimizin ücretli saatleri ile ilgi bir sıkıntı var. Bazı saat ücretlerinde sıkıntılar var. Geçmişe dönük saat ücretleri ile ilgili olarak fark ücretleri söz konusudur? diye konuştu.


1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ