Haklarımızın korunmasını istiyoruz

Haklarımızın korunmasını istiyoruz

Kırıkkale'den Yenişehir ve Yurtkur ‘a taşımacılık yapan minibüs sahiplerinin, hat üzerine yeni dolmuşların girecek olmasından dolayı şikayetleri ve temasları devam ediyor.

22 HAT GİRİŞİ YAPILDI

Yenişehir-Yurtkur hattı durağında bir basın toplantısı düzenleyen minibüs sahipleri, kendilerine uygulandığını iddia ettikleri usulsüz yöntemlere bir ‘dur’ denilmesi için birçok yere resmi yazı yazdıklarını ve bu konuda tedbir alınması gerektiğini belirttiler.  Minibüs sahipleri adına konuşan Harun Sarıyer, Yurt-kur hattında toplam 22 araç bulunduğu ifade ederek, “Biz kampüs ile aynı hat üzerinde çalışıyoruz. Kampüs hattına 22 araç verildi. Çalışan bir araç iki gün yatıyor, bir gün çalışıyor. Şimdi ise bizim hattımıza yeni hat eklemek istiyorlar” diye konuştu.

 

AMAÇ, RANT SAĞLAMAKTIR

Kırıkkale Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Cemil Bora’nın üniversite hattında araçlarının bulunduğunu söyleyen Sarıyer, “Şimdi de bizim hattımıza araçlarını sokmak istiyor. Kendi otoparkında araçlar yatıyor. Onay verildiğin hemen göreve başlayacak. Öğrenciler gittiğinde burası ölü bir şehir oluyor. Bu şahsın amacı ihtiyacı karşılamak değil, kendisine rant sağlamaktır. İlçe trafik komisyonu araca gerek olmadığını resmi olarak onayladı. Ancak şuan il trafik komisyonunda konu tekrar görüşülüyor. İlçe’nin lüzum görmediği yerde il duruma müdahil oluyor. Biz minibüsçüler olarak hatlarımızın da haklarımızın da korunmasını istiyoruz. Sayın Valimizden ricamız bu konuya el atmasıdır” dedi. 



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ