Hakemliğin zirvesine Kırıkkale’den 2 aday

Hakemliğin zirvesine Kırıkkale’den 2 aday

Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği (TFFHGD) 13. Olağan genel kurulu Ankara Büyük Anadolu Termal Oteli Kongre Salonu’nda yapılacak.

Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği (TFFHGD) 13. Olağan genel kurulu Ankara Büyük Anadolu Termal Oteli Kongre Salonu’nda yapılacak. Türk hakemliğinin zirve yöneticilerinin belirleneceği genel kurulda Kırıkkaleli iki isimde başkan adayı Hamza Mısır’ın listesinde yer alıyor.

CUMARTESİ GÜNÜ GERÇEKLEŞTİRİLECEK

Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Tüzüğü’nün 34.maddesi gereği Nisan ayında gerçekleşmesi gereken ve tüm dünyayı saran Covid-19 salgını nedeniyle ertelenen TFFHGD Genel Merkezi 13.Olağan Genel Kurul Toplantısı’nın 04 Eylül 2021 Cumartesi günü, Saat:09.00’da Ankara Büyük Anadolu Termal Oteli Kongre Salonu’nda yapılacak.

BİRLİKTE ÖNEMLİ ÇALIŞMALAR YAPILACAK

Genel Kurulda Kırıkkale’den önemli iki isimde TFFHGD Genel Merkezi yönetiminde görev almak için genel Başkan Adayı Hamza Mısır’ın listesinden aday oldu. Bir döneme damgasını vuran ulusal Kırıkkaleli hakemlerden Ali Uluyol ve Kırıkkale spor ve hakem camiasının önde gelen simalarından Talat Akbulut, Başkan adayı Mısır’ın listesinden aday olması Kırıkkale’de memnuniyetle karşılandı.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız