Hakeme rağmen 2-1

Hakeme rağmen 2-1

HAKEM MAÇI KATLETTİ

Hakeme rağmen 2-1

Bölgesel Amatör Lig 6. Grupta mücadele eden Büyük Anadolu Kırıkkalespor, kendi saha ve seyircisi önünde ağırladığı Sandıklıspor´u 2-1 mağlup etti. Golleri Kırıkkalespor´dan Bikoko ve Mustafa Özkaya atarken, Sandıklıspor´un tek golünü ise Yekta Berk kaydetti.

BİKOKO YİNE GOLÜNÜ ATTI

İlk yarıda istediği oyunu sahaya yansıtamayan Kırıkkalespor, ilk yarıyı 0-0´lık eşitlikle tamamladı. İkinci yarıya hızlı başlayan Kırıkkalespor, 46´ncı dakikada 1-0 öne geçti. Sağ kanattan ceza sahasına giren Muharrem Kaya´nın çektiği şut kaleciden dönerek, 6 pas içinde bulunan Bikoko´nun önüne düştü. Bikoko düzgün bir vuruşla topu filelerle buluşturdu.

İKİNCİ GOL MUSTAFA ÖZKAYA´DAN

1-0´dan sonra ataklarını sıklaştıran Kırıkkalespor 2´nci golü bulmak için yüklendi. 70´inci dakikada skoru 2-0 getiren Kırıkkalespor, 3 puan için ciddi avantaj yakaladı. Sol kanattan ceza sahasına kadar topu taşıyan Nizamettin, topu paralel olarak ceza sahasının ön çizginsene doğru Mustafa Özkaya´ya gönderdi. Mustafa, düzgün ve sert bir vuruşla toplu ağlara gönderdi.

HAKEM MAÇI KATLETTİ

Bu golden sonra Nizamettin´in tribünlerle sevinci sonrası kırmızı kart görmesi şaşkınlıklarla karşılandı. 91´inci dakikada orta sahada rakip oyuncuyla çarpışan Kırıkkalesporlu Fatih, ikinci sarı kartını görerek oyun dışı kaldı. Bu dakikadan sonra 9 kişi oynayan Kırıkkalespor, hakemin hışmına uğradı. 8 dakika uzatma veren Hakem Serhat Tan, adeta maçı katletti. Sürekli oyunun durmasın sebep olan hakem, sarı kartını çıkarmaktan asla çekinmedi. 97´nci dakikada sağ kanattan gelen ortaya gelişine vuruş yapan Yekta Berk, topu ağlara gönderdi. 2-1. Bu skorla Kırıkkalespor maçı 2-1 kazanırken, puanını 47´ye çıkardı.



1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ