Hainliği asla unutmayacağız

Hainliği asla unutmayacağız

MİLLETİMİZ DESTAN YAZDI

Hainliği asla unutmayacağız

Hukuki Araştırmalar Derneği Kırıkkale Temsilcisi Av. Yunus Erol, 15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Milli Birlik Günü nedeniyle açıklamalarda bulundu. Erol, FETÖ tarafından yapılan bu hainliği asla unutmayacaklarını dile getirdi.

MİLLETİMİZ DESTAN YAZDI

15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Milli Birlik Günü´nün yıldönümü nedeniyle Hukuki Araştırmalar Derneği Kırıkkale Temsilcisi Av. Yunus Erol, açıklamalarda bulundu. Erol, ?Ölüme düğüne gider gibi giden milyonlar tüm dünyaya "Milletin  başının kesilebileceği ancak eğilmeyeceğini" bir kez daha öğretmiş oldular. Destan yapmaktan yazmaya fırsatı olmamış bu millet, gene bir destan yapmıştı.?

DİRENİŞ BİR MİLAT OLMUŞTUR

?Bu destan ülkenin makûs talihini hayra tebdil etmiştir. Evrensel hukukun temel ilkelerinden olan insana insan olması dolayısı ile saygı ve itibar edilmesiyle ilahi hukuk düzeninin tesis edilmesi manasında bu direniş bir milat olmuştur. Biz âlemin merkezi ve özeti olan insanın yaşatılmasının devletin yaşatılması olduğuna inanan hukukçular olarak milletin milli değerlerine sahip çıkması, milli şuur bayraklaştırması karşısında derin saygılarımızı milletimize sunuyoruz.?

Haber Merkezi



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ