HAİNLERİN HEVESLERİ KURSAKLARINDA KALDI

HAİNLERİN HEVESLERİ KURSAKLARINDA KALDI

Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Harun Sümer, “Hainlerin hevesleri kursaklarında bırakılmış, din, dil, ırk mezhep ayrımı olmaksızın her bir vatandaşımız şanlı ay yıldızlı bayrağımız etrafında birleşmiştir" dedi.

Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Harun Sümer ‘15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’ dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Sümer, 15 Temmuz silahlı darbe girişiminin 5. yıldönümü münasebetiyle yayınladığı mesajında, Yüce Türk milletinin tarihte olduğu gibi 5 yıl önce 15 Temmuz akşamı yine hainlere, çetelere, Türkiye Cumhuriyeti'nin düşmanlarına unutamayacakları bir ders verdiğini söyledi.

15 Temmuz darbe kalkışmasının da diğer darbeler gibi Türk milletinin bağrına saplanmak istenen hain bir hançer olduğuna vurgu yapan Ticaret Borsası Başkanı Sümer “15 Temmuz, yüce Türk Milleti tek vücut olarak hain namlulara direndiği, teröristlere geçit vermediği bir destandır. Hain kalkışmanın ilk dakikasından itibaren tek yumruk olan halkımız şükürler olsun ki, hainlere, teröristlere ve alçaklara asla geçit vermemiştir. Yüce Türk Milleti, korkusuzca sokağa çıkıp, zulme karşı kol kola direnmiştir”

 “Hainlerin hevesleri kursaklarında bırakılmış, din, dil, ırk mezhep ayrımı olmaksızın her bir vatandaşımız şanlı ay yıldızlı bayrağımız etrafında birleşmiştir. Bugün yapmamız gereken, 15 Temmuz gecesinde darbecilere karşı koyan Milli ruhumuzu daima diri tutup, tek yürek olmaya devam etmektir. Aynı sahnelerin bir daha tekrarlanmaması, aynı acıların bir daha yaşanmaması, aynı yaraların yeniden kanamaması için bu ihanet şebekelerine karşı uyanık olup, düşmana geçit vermeyen çelik gövdemizi siper etmeye devam etmektir”

 “Bu destansı direniş ruhu ilelebet canlı kalacaktır. 15Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü vesilesiyle şehadete yürüyen kahramanlarımıza Allah'tan rahmet, gazilerimize hayırlı ömürler diliyorum. Yüce Türk Milleti birlik ve beraberlik içerisinde olduğu sürece sonsuza kadar ilelebet hür ve bağımsız yaşayacaktır. Türk milletinin iradesini ve egemenliğini teslim almayı hedefleyen hiçbir hain emeline asla ulaşamayacaktır” dedi.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ