Hainlere en sert cevap verilmiştir

Hainlere en sert cevap verilmiştir

TÜM ENGELLİLER DERNEĞİ DEMOKRASİYE SAHİP ÇIKTI

Hainlere en sert cevap verilmiştir

Kırıkkale Tüm Engelliler Derneği Başkanı Mehmet Emin Erkoç, hain terör örgütünün ülkemizin birliğini ve dirliğini bozmaya yönelik darbe girişimini şiddetle kınadıklarını söyledi.

KARARLI VE DİK DURUŞ SAYESİNDE

Dernek Başkanı Mehmet Emin Erkoç hain darbe girişiminin başta Cumhurbaşkanı, Başbakan ve Güvenlik Güçleri ile 78 milyonun omurgalı, dik ve kararlı duruşuyla başarıyla püskürtüldüğünü belirtti.

KIRIKKALE DEMOKRASİYE SAHİP ÇIKTI

Mehmet Emin Erkoç, tüm Türkiye´de olduğu gibi, hainlerin sözde darbe girişimine Kırıkkalelilerin de ilk andan itibaren tavrını net bir şekilde ortaya koyduğunu, şanlı Türk Bayraklarını dalgalandırmak suretiyle Kırıkkale cumhuriyet meydanlara akarak Milli İradeye, demokrasiye sahip çıktığını belirterek. Milli iradenin bir gurup cuntacıya ve paralel yapı elamanına teslim edilemeyecek kadar güçlü olduğunu vurguladı. Dernek Başkan Mehmet Emin Erkoç; ?Hain terör örgütünün darbe girişiminde vatanımızı, ülkemizin bölünmez bütünlüğünü kahramanca savunurken şehitlik mertebesine erişen tüm güvenlik güçlerimize ve masum sivil vatandaşlarımıza Allah´tan rahmet, milletimize başsağlığı diliyor, yaralı vatandaşlarımıza rabbimden acil şifalar temenni ediyorum? dedi.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ