Hainler hiçbir zaman emellerine ulaşamayacak

Hainler hiçbir zaman emellerine ulaşamayacak

HAİN SALDIRIYI NEFRETLE KINIYORUZ

Hainler hiçbir zaman emellerine ulaşamayacak

AK Parti Milletvekili Abdullah Öztürk, Orman ve Su İşleri Bakanlığı´nın bütçe görüşmeleri sırasında Kırıkkale´deki çalışmalar hakkında bilgi verdi. İstanbul´daki patlamaya değinen Öztürk, ?Hainler asla emeline ulaşamayacak? dedi.

HAİN SALDIRIYI NEFRETLE KINIYORUZ

TBMM´deki Orman ve Su İşleri Bakanlığı´nın bütçe görüşmeleri hakkında, AK Parti Milletvekili Abdullah Öztürk´te konuşma yaptı. Kırıkkale´de yapılan ve İstanbul Beşiktaş´ta meydana gelen terör saldırısı hakkında konuşma yapan Öztürk, ülkemize yönelik birlik ve beraberliğimize zarar vermek adına yapılan hain ve alçakça saldırıyı kınadığını bildirdi

HAİNLERE ASLA FIRSAT VERMEYECEĞİZ

Öztürk, ?Bu saldırıda şehit olan polis ve vatandaşlarımıza Allah´tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum. Bu ve bundan önce yapılan bütün saldırılarla ülkemizi bölmeye çalışan ihanet şebekeleri unutmasınlar ki yüce Türk milleti ve devletimiz tek millet, tek bayrak, tek vatan ve tek devlet bilinciyle bu bölücülüğe izin ve fırsat vermeyecektir.? dedi.

KIRIKKALE´DEKİ ÇALIŞMALARI ANLATTI

Orman ve Su İşleri Bakanlığı tarafından Kırıkkale´de yapılan çalışmalar hakkında da bilgi veren Öztürk, ? Kırıkkale´mizde de bazı yatırımları sayacak olursak 4 baraj, 1 gölet inşa edildi; bunlar, Sulakyurt Barajı, Keskin Ceritmüminli Barajı, Balışeyh Akçakavak Barajı ve Hasandede Barajı. Keskin Büyükceceli Barajı´nın temeli ise 8 Eylül 2016 tarihinde atıldı.  Bizim, Kırıkkale´de tek muhalefet partisi belediyesi Sulakyurt. Samimi söylüyorum Sulakyurt Belediye Başkanına sorabilirsiniz- AK Partili belediyelerden hiç ayırt etmeden ona da 3 milletvekili olarak destek veriyoruz? dedi.



1

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

2

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

3

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

4

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

5

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

6

Baran; Saygılı'nın Yanındayız

7

Türkyılmaz’dan Miting Gibi Seçim Bürosu Açılışı