HAİN PUSU: 8 ŞEHİT

HAİN PUSU: 8 ŞEHİT

Hakkari`nin Çukurca İlçesi`nde askeri birliğe mayınlı pusu kuruldu. Çıkan çatışmada bazı kaynaklara göre 8, bazı kaynaklara göre 7 asker şehit oldu, 9 asker de yaralandı.

Hakkari?de askeri konvoyun geçişi sırasında teröristler önceden yola koydukları bombayı patlattı. Patlama Hakkari- Çukurca karayolunun 15?inci kilometresindeki Vali Erdoğan Gürbüz Çeşmesi yakınlarında bu sabah saat 09.00?da askeri konvoyun geçişi sırasında meydana geldi.

OLAY YERİNDEN İLK FOTOĞRAFLAR

Mayınlı tuzak sonrası çıkan çatışmada ilk belirlemelere göre 8 asker şehit oldu, 9 asker de yaralandı. 

OPERASYONLAR SÜRÜYOR / VİDEO

Çatışmada ve patlamada yaralanan 9 asker, Hakkari Asker Hastanesi?ne kaldırıldı. Yaralılardan bazılarının durumlarının ağır olduğu ve şehit sayısının artabileceği belirtildi.

Çatışma bölgesine sevk edilen birlikler, PKK?lı teröristleri etkisiz hale getirmek için helikopterlerin de hava desteğinde büyük bir operasyon başlattı.
VALİ: İKİ AYRI PATLAMA OLDU
Bu arada Hakkari Valisi Muammer Türker, Hakkari-Çukurca karayolunu 15. kilometresinde 2 ayrı patlama meydana geldiğini ve bölgede operasyonların sürdüğünü bildirdi.
BAKAN YILMAZ: MİSLİYLE CEVAP VERECEĞİZ
Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz Hakkari`deki patlamayla ilgili konuştu: ``Olayda 8 kişi şehit oldu. Şehitlerimize Allahtan rahmet diliyorum. Sabrımızı taşırmaya çalışıyorlar. Bu olaya misliyle cevap verilecek.Biz hukuk ve demokrasi içinde onları alt edeceğiz.``


sait
17.08.2011 13:43:13
Siz hiç bir şey yapamazsınız. Anca konuşursunuz şöyle yapacağız diye.

1

Kırıkkale'de Silahlı Kavga: 4 Yaralı

2

Kırıkkale'li Kaymakam Evinde Ölü Bulundu

3

Uyuşturucu Operasyonunda 3 Kişi Tutuklandı

4

Aranan Dolandırıcı Yakalandı

5

Silahlı Kavgada 3 Kişi Yaralandı

6

404 adet Sentetik Ecza ele geçirildi

7

Terminaldeki Silahlı Kavgada 8 Tutuklama