Hain saldırıyı nefret ve şiddetle lanetliyoruz

Hain saldırıyı nefret ve şiddetle lanetliyoruz

"KANLI HESAPLARINDA BAŞARILI OLAMAYACAKLAR"

Hain saldırıyı nefret ve şiddetle lanetliyoruz

Terör kanlı yüzünü bir kez daha gösterdiğini söyleyen Kırıkkale Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Harun Sümer, ?Hakkâri ve Diyarbakır´da şehit ve yaralılarımızın olduğu hain saldırıları nefret ve şiddetle lanetliyoruz? diye konuştu.

KANLI HESAPLARINDA BAŞARILI OLAMAYACAKLAR

Hakkâri Dağlıca ve Diyarbakır Sur´da şehit ve yaralılarımızın olduğu hain saldırıları lanetleyen Kırıkkale Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Harun Sümer, ?Hain saldırıları düzenleyenler şunu iyi bilmelidir ki birliğimize, beraberliğimize, bütünlüğümüze yönelik karanlık emellerine ulaşamayacaklar, kanlı hesaplarında başarılı olamayacaklardır?

MİLLETİMİZ DİMDİK AYAKTADIR

Başkan Sümer, şehit haberlerinin bütün milleti üzüntüye boğduğunu ve yürekleri dağladığını belirtti. Terörün kanlı yüzünü bir kez daha Hakkâri Dağlıca ve Diyarbakır Sur´da gösterdiğini ifade eden Sümer ?Dağlıca´da ve Diyarbakır Sur´da şehit ve yaralılarımızın olduğu hain saldırıları şiddetle lanetliyorum. Bu saldırılar milletimizi yıldıramayacaktır. Milletimiz dimdik ayaktadır. Hain saldırıları düzenleyenler şunu iyi bilmelidir ki birliğimize, beraberliğimize, bütünlüğümüze yönelik karanlık emellerine ulaşamayacaklar, kanlı hesaplarında başarılı olamayacaklardır.?

AZİZ MİLLETİMİZ İZİN VERMEYECEK

?Her karışı şehit kanlarıyla yoğrulmuş bu topraklarda bir oyun oynanmasına her ne pahasına olursa olsun, ordusuyla, polisiyle aziz milletimiz asla izin vermeyecektir. Mehmetçiğimize, güvenlik görevlilerimize yapılan saldırıları şiddetle lanetliyor, şehitlerimize Yüce Allah´tan rahmet, başta yakınları olmak üzere, Silahlı Kuvvetler camiası ve bütün Türk halkına başsağlığı, yaralı askerlerimize acil şifalar diliyorum? dedi.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ