Hain Saldırıyı Kınıyor, Terörü Lanetliyoruz

Hain Saldırıyı Kınıyor, Terörü Lanetliyoruz

"İNSANI YAŞAT Kİ DEVLET YAŞASIN"

Hain Saldırıyı Kınıyor, Terörü Lanetliyoruz

Ankara´da 28 vatandaşımızın hayatını yitirdiği, 61 vatandaşımızın da yaralandığı terör saldırısı ile ilgili Petrol İş Sendikası yönetimi kınama mesajı yayınladı. Mesajda Hain saldırıyı kınıyor ve lanetliyoruz? denildi.

İNSANI YAŞAT Kİ DEVLET YAŞASIN

Yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi? ?İnsanı yaşat ki, Devlet yaşasın!? diyen bir ecdadın torunları olarak; insanlıktan nasibini almamış hainlerin menfur saldırısını şiddetle kınıyor, vefat eden masum insanlara Allah´tan rahmet, yakınlarına büyük sabırlar diliyoruz. Ayrıca yaralılarımıza acil şifalar temenni ediyoruz.

BUGÜN BİRLİK ZAMANIDIR

Bugün, çok önemli bir coğrafyada bulunan ülkemizin, dışarıda ve içeride olası düşmanlarının elini boşa çıkartacak en kıymetli hareket tarzı budur. Bugün, hiçbir siyasi görüş, etnik, mezhebi veya coğrafi ayrılık, teröre ve teröriste karşı ortak ses vermeyi engelleyemez, engellememelidir. Bugün, beraberce aynı şeyleri söyleyip, terörü lanetleyemeyenler, hem tarih önünde hem de kamu vicdanında yargılanacaklardır. Bu terör faillerinin, karanlık planlayıcı ve işbirlikçileri ile birlikte, bir an önce yakalanmaları ve adalet önünde hesap vermeleri öncelikli beklentimizdir. Bir kez daha terörü ve teröristi şiddetle kınıyor, milletimizin başı sağ olsun diyoruz.?



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ