Hafta sonu voleybol şöleninde buluştular

Hafta sonu voleybol şöleninde buluştular

KIRIKKALE SPORUN MERKEZİ OLDU

Hafta sonu voleybol şöleninde buluştular

17 Ağustos ve Yenimahalle Spor Salonunda düzenlenen Okul Sporları Gençler B Grup müsabakalarına 11 ilden 236 sporcu katıldı.

11 İLDEN TAKIMLAR KATILDI

Okul Sporları Kızlar B Grup müsabakalarına Afyon, Aksaray, Ankara, Bilecik, Çankırı, Kastamonu, Kayseri, Kırşehir, Nevşehir, Niğde ve Yozgat katıldı. 3 grupta mücadele eden takımlardan Ankara, Kayseri ve Çankırı grup birincisi olarak yarı finallerde yarışmaya hak kazandılar.

ANKARA VE KAYSERİ GRUP BİRİNCİSİ

Okul Sporları Erkekler B Grup müsabakalarına; Aksaray, Ankara, Kayseri, Konya, Nevşehir, Niğde ve Yozgat katıldı. 2 grupta mücadele eden takımlardan, Ankara ve Kayseri grup birincisi oldu ve en iyi grup ikincisi olan Nevşehir yarı finallerde yarışmaya hak kazandı.

KIRIKKALE SPORUN MERKEZİ OLDU

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Rifat Ünlü yaptığı açıklamada; 17 Ağustos ve Yenimahalle Spor Salonunda düzenlenen müsabakalarda 11 ilden 18 takım, 236 sporcunun mücadele ettiği Okul Sporları Gençler B Grup Müsabakalarına ev sahipliği yapmaktan mutluluk duyduklarını dile getirdi. Müsabakalarda kardeşlik, yardımlaşma, centilmenlik ve kaynaşmanın ön plana çıktığını belirtti. Müsabakalara katılan sporculara ve antrenörlerine teşekkür etti ve yarı finallerde yarışmaya hak kazanan katımlara başarılar diledi.



1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ