Hafızlık eğitimini tamamlayan öğrenciler icazet aldı

Hafızlık eğitimini tamamlayan öğrenciler icazet aldı

Kırıkkale İl Müftülüğüne bağlı Hz. Ali Hafızlık Yatılı Erkek Kur'an Kursu'nda eğitim alan 7 öğrenci için "Hafızlık İcazet Merasimi" düzenlendi.

Kırıkkale İl Müftülüğü Hz. Ali Yatılı Erkek Kur’an Kursu'ndan hafızlığını tamamlayan 7 öğrenci için "Hafızlık İcazet Merasimi" düzenlendi.

Kurs bahçesinde gerçekleştirilen törende Kur'an-ı Kerim okundu, ilahiler seslendirildi, salavatlar getirildi, dualar edildi.

Programa katılan ve açılış konuşmasını yapmak üzere kürsüye davet edilen İl Müftüsü Hasan Hayri Yaşar, konuşmasında hafızlığın ve hafızlık eğitiminin önemine değinerek; "Hafızlık eğitimi hafızlığını bitiren yavrularımız için bundan sonraki hayatlarına yön verme açısından çok önemli bir adımdır. Hafızlık herkese nasip olmayacak bir olgudur, ilimdir. Bu çocuklarımız birer canlı Kur'an misali aramızda olacak ve gelecek nesillere örnek olacaklardır. Yavrularımızın kursa başladığı ilk günden itibaren emeklerini esirgemeyen hocalarımıza, ailelerine ve bu mutlu günlerinde törene katılarak onların yanında bulunan herkese teşekkür ediyorum." dedi.

Program sonunda yapılan duanın ardından hafızlığını bitiren öğrencilere değişik hediyeler verildi ve ikramda bulunuldu.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız