Hadi, geçmiş olsun!

Hadi, geçmiş olsun!

HASAN BASRİ HOCA MAÇTAN SONRA NE DEMEK İSTEDİ?

Hadi, geçmiş olsun!

Kümede kalma mücadelesi veren 3. Lig ekibimiz TM Kırıkkalespor, 28. Haftada karşılaştığı Derincesporla 0-0 berabere kaldı. Düşme hattının son iki sırasındaki ekiplerin mücadelesinden gol sesi çıkmayınca, bu sonuç ne ekibimize ne de Derincespor´a yaradı. Kazanmaktan çok beraberlik yetiyormuş tarzı, korkak bir futbol oynayan ekibimizde hafta içinde göreve gelen Teknik Yönetici Hasan Basri Kara´nın maç sonunda sarf ettiği cümle ise oldukça manidardı: ?Hadi, geçmiş olsun!?

Her iki takım da maça kontrollü başladı. Ufak tefek kontrataklarla rakip kaleyi yoklayan ekibimizin Veysi ve Samet´le denediği birkaç uzaktan şut sonuç getirmedi. Maçın henüz 14. Dakikasında sakatlanan Sefer´in yerine Uğur girdi. Uğur´un 21. Dakikada düşürülmesi sonucu kazanılan serbest vuruşu kullanan Hüseyin´in şutu az farkla auta çıktı.

Bu kez Derince atağında 24. Dakikada Muratcan düşürüldü. Doğukan´ın ortası defansımızdan döndü. Muratcan´ın 37. Dakikadaki tehlikeli atağında ceza sahamız içine kadar giren oyuncunun şutunu son anda kalecimiz Can kurtardı.

42. Dakikada Uğur´un pasında topla buluşan Levent, ceza sahası içine çalımlarla girdi. Şutu son anda auta çıktı. İlk yarının son pozisyonunda, 45. Dakikada Uğur´un soldan ortasını güzel bir kafa şutuyla değerlendiren Levent´in kafa şutunu son anda kaleci İlker çıkardı. Bu sonuçla ilk yarı 0-0 sona erdi.

İKİNCİ YARI

Maç boyunca neredeyse hiç tehlikeli pozisyon yaşanmayan maçta, 59. Dakikada Ömer Faruk ile verkaça giren Veysi´nin bu atağı da kornerle sonuçlandı.

Maçın belki de en tehlikeli atağında, 67. Dakikada ceza sahası önünde topla buluşan Derincesporlu Batuhan´ın şutu direkten döndü ve takımımız rahat bir nefes aldı.

Bu dakikadan sonra, karşılıklı gelişen birkaç cılız ataktan da sonuç gelmeyince maç 0-0 sona erdi.

Maçtan sonra oyuncularımıza tepki gösteren bazı taraftarlar, takımın inançsız ve ruhsuz futbolundan şikâyetçi oldular.



1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ