Hacıların dönüş yolculuğu başladı

Hacıların dönüş yolculuğu başladı

Kutsal topraklara hac vazifelerini yerine getirmek için giden Türk hacılar ülkeye dönmeye başladı. Yurda dönen ilk hacıların oldukça mutlu olduğu gözlendi.

GÖZYAŞLARIYLA DÖNÜYORLAR

Türk Hava Yolları`nın (THY) tarifeli uçağıyla Ankara?ya gelen hacılardan olan Muhittin-Cihangir İlkim çifti, çok mutlu olduklarını ifade etti. Hac vazifesini yerine getiren çift, "Her şey çok güzeldi. Allah herkese bu duyguyu tatmayı nasip etsin" diye konuştu. Yurda dönen bu ilk grubun ardından hacı kafilelerinin gün boyu gelmesi bekleniyor. Hacıların gelişleri esnasında yaşanabilecek bir izdihamın önüne geçebilmek için dış hatlar gelişteki pasaport çıkış kapısının karşısına, havaalanı yönetimi tarafından bariyer kuruldu.

YURDA DÖNMELERİ BEKLENİYOR

Öte yandan Kırıkkale?den kutsal topraklara giden hacı kafilesinin de ilerleyen günlerde yurda dönmesi bekleniyor. Hac vazifesini tamamlayacak olan hacı adaylarının Kırıkkale?ye gelecek olması en çok aileleri sevindirecek gibi gözüküyor. Kutsal topraklardan dönecek olan hacıları ailelerine her yıl olduğu gibi bu sene de hediyeler getireceği belirtiliyor. Hediyeler arasında en önemli olanlar ise tespih, hurma ve zemzem suyu olarak dikkat çekiyor. Kırıkkale?ye dönecek hacıları aileleri ve sevenleri dört gözle bekliyor.

1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü