Hacılar´ın kaderi de, çehresi de değişiyor

Hacılar´ın kaderi de, çehresi de değişiyor

HACILAR BELEDİYESİ ÇEVRESİ PARK VE MEYDAN KENTSEL TASARIM PROJESİ UYGULANACAK GÜNÜ BEKLİYOR

HACILAR BELEDİYESİ ÇEVRESİ PARK VE MEYDAN KENTSEL TASARIM PROJESİ UYGULANACAK GÜNÜ BEKLİYOR

Hacılar´ın kaderi de, çehresi de değişiyor

Kırıkkale´nin en hızlı gelişen ve büyüyen yerleşim birimlerinden birisi olan Hacılar Belediyesi Çevresi Park ve Meydan Kentsel Tasarım Projesi ile beldenin çehresi değişecek. Rafineri bölgesinde şirin bir belde olarak dikkat çeken Hacılar proje sayesinde kabuk değiştirecek.

HACILARIN ÇEHRESİNİ DEĞİŞTİRECEK PROJE

Kırıkkale´nin en şirin beldesi konumundaki Hacılar beldesinin çehresi değişecek. Bölgede bazı ilçelerden bile hızlı gelişen ve büyüyen Hacılar Beldesi Belediye tarafından hazırlatılan proje ile adeta yeniden doğacak. Hacılar Belediyesi Çevresi Park ve Meydan Kentsel Tasarım Projesi sayesinde hacıların adeta çehresi yenilenecek. Hazırlanan proje beldenin tüm alanlarını kapsayacak şekilde uygulanacak.

ÖNCELİKLE BELDE MEYDANI TAMAMEN DEĞİŞECEK

Tüm hazırlıkları tamamlanan proje için çalışmalar hızla sürüyor. Proje öncelikle beldenin merkezini kapsıyor. Beldenin merkezindeki alanda bulunan belediye binasının yerine modern bir birayı kapsayan projede ayrıca meydandaki parklar yeniden düzenleniyor. Beldeye daha modern ve kullanılabilir bir alan kazandıracak olan proje ayrıca beldenin giriş çıkış istikametindeki güzergâhları da kapsıyor.  

ÇİFT YÖNLÜ BULVAR VE MEYDANA SAAT KULESİ

Kırıkkale istikametinden giriş kapısı ve devamında gidiş geliş yönlü bulvar ve çevresindeki yeşil alanlar belde merkezinde birleşiyor. Merkezdeki alana modern görünümlü bir saat kulesi meydanı tamamlıyor. Bulvar Belde içinden geçerek çıkış istikametini takip ediyor. Meydandaki modern belediye binası ve bina içindeki sosyal içerikli alanlar belde halkı halkına hizmet verecek şekilde tasarlanmış ve bu şekilde uygulanacak.

BELEDİYE BAŞKANI BAĞRIAÇIK İDDİALI

Proje konusunda Belediye Başkanı Memduh Bağrıaçık beldeye yaptığı, yapacağı en iyi hizmetlerden biri olduğunu söylediği proje sayesinde beldenin bölgede çekim merkezi olacağını söyledi. Hacıların Kırıkkale´nin en tercih edilen beldesi olacağını belirten Bağrıaçık proje sayesinde Hacılar beldesinin çehresinin tamamen değişeceğini ve modern bir yerleşim birimi olacağını belirtti. Öncelikle beldenin giriş istikameti ve belde meydanının önemli ölçüde kapsayan proje ile beldenin modern bir belediye binası, sosyal tesisleri ve modern mağazaları ile halkın hizmetine sunulacağını bildirdi. Bağrıaçık Çevre düzenlemesi, yeşil alanlar, bulvar ve saat kulesi ile Hacıların batı tarzı bir belde görünümüne kavuşacağını söyledi.

HABER: Murat Karadağ



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü