Hacılar’ımızı hep birlikte el ele vererek kazanacağız

Hacılar’ımızı hep birlikte el ele vererek kazanacağız

Ak Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan 31 Mart Yerel Yönetimler Genel Seçimlerinde Hacılar’da kaybedenin olmayacağını söyledi.

Kırıkkale’de ilçe ve kasaba adaylarını önceki hafta açıklayan Ak Parti’de adaylar seçim koordinasyon merkezlerini açmaya devam ediyor. Hacılar Kasabasında Ak Parti Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan seçim ofisini düzenlenen törenle açtı. Adeta mitingi andıran açılışta konuşan Başkan Adayı Erdoğan 31 Mart Yerel Yönetimler Genel Seçimlerinde Hacılar’da kaybedenin olmayacağını söyledi.

ÇOK SAYIDA DAVETLİ KATILDI

Ak Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan düzenlenen törenle seçim ofisinin açılışını yaptı. Kasaba merkezinde yapılan ve adeta mitingi andıran açılışa Ak Parti İl Başkanı Engin Pehlivanlı, Merkez İlçe Başkanı Turgay Sarıaydın ve teşkilat yöneticileri, ilçe ve kasaba belediye başkanları, Ak Parti’nin ilçe ve kasaba belediye başkan adayları ve çok sayıda davetli katıldı. Parti teşkilat yöneticilerini kasaba girişinde karşılayan Ak Partili aday Erdoğan, çok sayıda vatandaşın katıldığı yürüyüşle tören alanına geçti. Konuşmaların ardından belediye meclis üyesi adayları katılımcılara tanıtıldı, seçim ofisi açılışı yapıldı, açılışa katılanlara yemek ikramında bulunuldu.

BELEDİYE MECLİS ÜYESİ ADAYLARI BELLİ OLDU

Düzenlenen açılışta Ak Parti’nin Hacılar Belediye meclis üyesi adaylardı da tek tek tanıtıldı. Ak Parti Hacılar Belediyesi Meclisi kontenjan adayı Muhsin Altıntaş, meclis üyeleri ise Zafer Dumlupınar, Musa Tuncel, Mevlüt Durmaz Nedim Alakuş, Halil Deniz, Lütfi Bektaş, Murat Çelik ve Mustafa Tekeli oldu.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız