Hacılarımızı gözyaşları arasında karşıladık

Hacılarımızı gözyaşları arasında karşıladık

Kırıkkale Müftülüğünün aracılığı ile kutsal topraklara giden hacıların ilk kafilesi döndü. Hacıların dönüşü nedeniyle kayrılama töreni düzenlerdi Karşılama sırasında Hacılar, çocuklarına, torunlarına ve yakınlarına sarılarak gözyaşı döktü.

SEVİNÇ GÖZYAŞLARI SEL OLDU

Kırıkkale’den hacı adayı olarak kutsal topraklara giden Kırıkkaleli hacıların ilk kafilesi döndü. Hacıların dönmesi nedeniyle karşılama töreni düzenlerdi. Törene Kırıkkale İl Müftüsü Bekir Gerek’te katıldı. Hacıların yakınlarının da hazır bulunduğu tören sırasında sevinç gözyaşları sel oldu. Yakınlarını uzun süredir bekleyen vatandaşlar hac farizasını yedrine getiren yakınlarına sarılarak gözyaşı döktüler.

BU MANEVİ DEĞERİ YAŞAYACAKLAR

Törene katılan İl Müftüsü Bekir Gerek, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, Kırıkkaleli hacıların tamamının sağ salim yurda döndüğünü söyledi.

HACILARIMIZ SORUN YAŞAMADI

Hacıların kutsal topraklarda herhangi bir sorun yaşamadıklarını belirten Gerek, "Hacılar ibadetlerini halis bir niyetle yaptılar. Önemli olan hacdan sonra bununla birlikte yaşayabilmek. Hac vazifesi yapan bütün kardeşlerimize elde ettikleri bu manevi değerleri yaşamalarını ve gidemeyen kardeşlerimize örnek olmalarını tavsiye ediyorum. Allah`tan haclarının kabul olmasını diliyorum" diye konuştu. Hacılarsa Hicaz`ı görmenin memnuniyeti içerisinde olduklarını belirterek, herkesin oraları görmesi gerektiğini kaydettiler.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü