Hacılar’da Hizmetin Adresi; Mehmet Koyuncu

Hacılar’da Hizmetin Adresi; Mehmet Koyuncu

MHP Hacılar Belediye Başkan Adayı Memduh Koyuncu, Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk ile birlikte seçim ofisinin açılışını gerçekleştirdi.

MHP Hacılar Seçim ofisinin açılışında konuşan MHP Merkez Disiplin Kurulu Başkanı ve Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk: Hacılar, Milliyetçi Hareket Partisiyle birlikte hizmete kavuştu. Hamd olsun Mehmet başkan ile birlikte ara sokaklara kadar asfaltı attırdık. Hacılar, güzel bir meydana ve görünüme kavuştu. Hacılar’ın geleceği daha da güzel olacak bunun da yolu Mehmet Koyuncu başkanın 31 Mart’ta tekrar seçilmesinden geçiyor.

Hacılar Üç Hilal’le Daha da Güzel Olacak diyen Halil Öztürk konuşmasına şu sözlerle devam etti: “Mehmet Koyuncu başkan herkesin sorunuyla, derdiyle, sıkıntısıyla tek tek ilgileniyor. Bunun en yakın şahidi benim. Çünkü Mehmet Başkanın bir bakanlıkta veya genel müdürlükte işi mi var yanıma düşer Mehmet Başkan birlikte gideriz gereken neyse yaparız. Hacılar şunu da unutmasın, Mehmet Koyuncu asla yalnız değil!”dir ifadeleriyle konuşmasını noktaladı.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız