Hacılar okuluna kavuşuyor

Hacılar okuluna kavuşuyor

Kırıkkale Valisi Ali Kolat, Hacılar 'da inşaatı devam eden ilk ve ortaokulunu ziyaret ederek incelemelerde bulundu ve Belediye Başkanı Memduh Bağrıaçık'ı ziyaret etti. Ziyarette İl Jandarma Komutanı J. Alb. Harun Karabulut, İl Milli Eğitim Hacı Ali Okur v

GÖREVLİLERDEN BİLGİ ALDI

Vali Ali Kolat, inşaatı devam eden Seher Vuslat Aytemiz İlk ve Ortaokulunda incelemelerde bulundu. 26 derslikli okul inşaatının 2014 yılı içerisinde tamamlanarak hizmete açılacağı belirtildi. Kolat, burada yaptığı incelemelerden sonra, Belediye Başkanı Memduh Bağrıaçık’ı ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

 

İKİNCİ DÖNEMDE ÖĞRENİME AÇILACAK

Kolat konuşmasında şunları belirtti, “Okulumuz Aytemiz ailesi, Belediye başkanlığı, Derneğimiz ve Milli Eğitim Müdürlüğümüzün katkılarıyla son aşamaya geldi. İnşallah 2. Yarıyılda eğitime açılacak. Eski okul bayağı sıkıntılıydı. 450 civarında öğrencisi vardı. Yeni okula taşınması bir an önce isteniyor. Burada Belediye Başkanını da ziyaret ettik. Çalışan Gazeteciler Gününde basın mensuplarına ve bize de yemek ikram etti. Buradan tekrar basın mensuplarımızın Çalışan Gazeteciler Gününü kutluyorum” Dedi.

 

450 ÖĞRENCİ AYNI OKULDA OLACAK

Bağrıaçık, “4-5 Milyon TL’lik bir yatırımı kasabamıza kavuşturmaktan dolayı son derece mutluyuz. Şuanda 450 öğrencimiz var, anasınıfıyla birlikte 26 dersliğimiz bulunuyor. İkinci döneme yetiştirmek için hep birlikte çalışacağız. Çünkü geleceğimiz olan gençlerimiz her şeyin en güzeline layık” dedi.

 

İKİ TAK SAYIDA ÖĞRENCİ ALABİLECEK

Milli Eğitim Müdürü Hacı Ali Okur ise, “Şuanda alt yapı ile ilgili doğalgaz aboneliğiyle ilgili çalışmalar bitsin, diğer kalan işleri de bitince biz okulumuz açarız, öğrencilerimizi de alırız. Şuanda öğrencilerimizin mevcut ortamları iyi değil, fakat bu okulumuzun alt yapı çalışmaları tamamlandıktan sonra da öğrencilerimiz yeni yerlerine kavuşacak. Bütün iki katı kadar öğrenci alacak kapasitede. Öğrencilerimizin burada spor yapabilecekleri alanlarda bulunuyor. Buranın ihtiyacı uzun yıl çözecek bir hizmet oldu. Başkanımıza teşekkür ediyoruz, bu aşamaya kadar getirdi, bizlerde kalan kısmını tamamlayarak kısa süre içerisinde okulumuzu öğrencilerimizin hizmetine sunmayı planlıyoruz” Dedi.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ