Hacılar yine ?MHP´ diyecek

Hacılar yine ?MHP´ diyecek

HACILAR ZAFERİ TEKRARLANACAK

Hacılar yine ?MHP´ diyecek

7 Haziran seçimlerinde büyük destek vererek, beldelerinde MHP´yi birinci parti yapan Hacılarlılar, 1 Kasım´da oyları artırma sözü verdiler.

HACILAR ZAFERİ TEKRARLANACAK

MHP´liler seçim çalışmaları kapsamında Hacılar Kasabası´nı ziyaret ettiler. Belde içerisindeki kahvehaneleri gezen MHP´liler vatandaşla görüşerek destek istediler. Bir kahvehanede konuşa yapan Milletvekili adayı Avukat Abdullah Pekgöz, ??Hacılar halkı büyük bir cesaret örneği göstererek 7 Haziran´da MHP´yi beldede birinci parti yaptı. 1 Kasım´da da bu desteğini artıracak ve kendilerine baskı yapanlara bir kez daha ders verecektir´´ dedi.

HACILAR´IN İŞSİZLERİ KİMİN UMURUNDA?

Pekgöz şöyle devam etti: ??Yanı başınızda GAMA var. Oraya yaptığım ziyarette 2 bin kişinin çalıştığını ve bunların sadece 2 yüz kişinin Kırıkkaleli olduğunu öğrendim. Sizden destek alanlar ve iktidar partisinin temsilciliğini yapanlar neden buna göz yumuyor? Hacılar´da işsiz gençlere sahip çıkmıyorlar. Hacılar´da halka ve işçilere baskı kurarak saltanat kurmaya çalışanlara 1 Kasım´a daha büyük bir ders verileceğinden şüphemiz yok.´´

AŞURE ETKİNLİĞİNE DE KATILDILAR

Hacılar gezisine MHP Milletvekili adayları Seyit Ahmet Göçer, Tacettin Silsüpür, Merkez İlçe Başkanı İlyas Canöz, İl Başkan Yardımcısı Soner Gençer ve partililer katıldı. MHP´liler aynı gün Tokat Vakfı´nda düzenlenen Aşure Günü´ne katıldılar.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız