Hac yemeği düzenlendi

Hac yemeği düzenlendi

KIZILAY ŞUBE BAŞKANI CENGİZ KAPLANHAN KUTSAL YOLCULUĞA ÇIKIYOR

KIZILAY ŞUBE BAŞKANI CENGİZ KAPLANHAN KUTSAL YOLCULUĞA ÇIKIYOR

Hac yemeği düzenlendi

Bu hac döneminde hac vazifesin için hazırlık yapan Kızılay Şube Başkanı Cengiz Kaplanhan, veda yemeği düzenledi. Kendisini yalnız bırakmayan herkese teşekkür eden Kaplanhan, herkesten helallik istedi.

TÜM DAVETLİLER KATILDI

2 Ağustos Çarşamba günü kutsal topraklara gidecek ve eşi Belma Kaplan ile Hac görevini yerine getirecek olan Kızılay Şube Başkanı Cengiz Kaplanhan, eş, dost, akraba ve arkadaşlarına yönelik veda yemeği düzenledi. Derya Alabalık´ta düzenlenen yemekte Kaplanhan, kendisini yalnız bırakmayan herkese teşekkür etti.

HELALLİK DUASI YAPILDI

Yemeğe AK Parti Milletvekili Abdullah Öztürk, İl Emniyet Müdürü Mahmut Çorumlu, Pusula Gazetesi Sahibi Mehmet Altundağ, Kırıkkale Gazeteciler Cemiyet Başkanı Ramazan Çetin, Eğitimci-Yazar İhsan Akça ve Kaplanhan ailesinin çok sayıda davetlisi katıldı. Yemeğin ardından helallik duası yapılarak, herkesten helallik istendi.

ÇOK GÜZEL BİR DUYGU

Daha sonra konuşma yapan Kaplanhan, ?İslam´ın 5 şartından biri olan Hac görevini yerine getirmek üzere bu yolculuğa çıkıyoruz. Rabbim, herkese nasip etsin inşallah. Gidip gelememek, gelip görememek var. İnşallah hayırlısıyla gidip geliriz. Bu vesileyle, bizleri kırmadınız davetimize icabet ettiniz. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Hakkınızı helal etmenizi istiyorum. Güzel bir duygu, güzel bir heyecan. İnşallah Allah herkese bu duyguyu yaşatır? dedi.

Haber Merkezi



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü