Haberimiz gündem oluşturdu

Haberimiz gündem oluşturdu

Dünkü manşet haberimiz yine gündem oluşturdu. ?Trafik kazası ve ibretlik hikayesi? başlıklı manşet haberimiz tüm yönleriyle yoğun ilgi çekti. Haberimizle ilgili yapılan değerlendirmeler gün boyu sürdü. Özellikle kendi çevremiz ve kamuoyunun büyük bölümü h

HABER KAYNAĞI NEREDEYSE YOK GİBİ
Haber kaynağı yönünden son derece kısır olan Kırıkkale?de kamuoyunda tartışılacak haber bulmak zordur. İmkanların da kısıtlı olması bu işi daha da zorlaştırır. Genelde haber kaynağı olarak bilinen bürokratlarında konuşmaları sınırlandırılırsa bu durum tam anlamıyla çekilmez olur. İşte bu noktada yaptığın işi ciddiye alma, tecrübe ve maharet girer ki Pusula bunu zaman, zaman yaparak okuyucusuna olan saygınlığını her zaman üst sınırlarda taşıyor. Dünkü haberimiz gündem boşluğunu doldurdu.

GÜNDEMİN BOŞ OLDUĞU BİR GÜNDE
Gündemin boş olduğu bir günde Pusula yine Manşet haberini tartıştırdı. Dünkü ?Trafik kazası ve ibretlik hikayesi? başlığı ile tartışmaya açılan haberde anlatılmaya çalışılan tema çok açık ve yalın biçimde ortaya konulurken, haberin geçmişi, bugüne kadar gelinen süreçte yaşananlar ve adliye yönü ile ele alınması ve sonuçta durumun okuyucu takdirine bırakılması en çok tartışılan konu oldu. Haberde trafik polislerinin sadece işini yaptıkları yalın biçimde anlatılırken çocukların ölümü ile uzaktan yakından ilgilerinin olmadığı ortada.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ