Ha gayret, şampiyonluk geliyor

Ha gayret, şampiyonluk geliyor

Fikret Karabudak Stadyumu tarihi günlerinden bini daha yaşadı. Yaklaşık 10 bin sporsever şehrin takımına sahip çıkarak Şampiyonluk yolunda stadı tıklım tıklım doldurdu. Lider karşısında dik duran kırmızı şimşekler Ufuk'un attığı golle üç puan alarak şampi

ŞAMPİYONLUK İÇİN BÜYÜK VİRAJ OLARAK GÖRÜLEN VE YAKLAŞIK BİR HAFTA BOYUNCA BU MAÇLA YATIP BU MAÇLA KALKAN ŞEHİR SONUNDA İSTEDİĞİNİ ALARAK BU YARIŞTA BEN DE VARIM DEDİ. MAÇTAN ÖNCE TÜM TRİBÜNLER DOLDU. HATTA KONUK TAKIM SEYİRCİSİ İÇİN AYRILAN BÖLÜM DE TARAFTARLARLA DOLDU.

Ha gayret, şampiyonluk geliyor

Fikret Karabudak Stadyumu tarihi günlerinden bini daha yaşadı. Yaklaşık 10 bin sporsever şehrin takımına sahip çıkarak Şampiyonluk yolunda stadı tıklım tıklım doldurdu. Lider karşısında dik duran kırmızı şimşekler Ufuk’un attığı golle üç puan alarak şampiyonluk yoluna devam dedi.

GOL GELDİ HEYECAN BAŞLADI

Maça hızlı başlayan Kırıkkalespor oldu. Daha 2. dakikada Ufuk ile gole yaklaştı. Bu ilk sinyalden sonra beklenen gol geldi. 10. Dakikada Osman’ın sol kanattan getirdiği topu müthiş yükselen Ufuk kafa vuruşu ile topu filelere gönderdi.  Golden sonra orta sahada üstünlüğü eline alan konuk ekip etkili olmaya başladı. Ancak günüde olan Kırıkkalespor defansı rakibe pozisyon bile vermedi. İlk yarının son bölümünde Muhammet ve Osman ile yakaladığı pozisyonlardan faydalanamadı kırmızı şimşekler. Konuk ekibin ilk yarıda tek ciddi atağı 41. Dakikada Cüneyit’in ceza sahasında çektiği sert şut oldu.

İKİNCİ YARI İDARE ETTİLER

Maçın ikinci yarısı heyecan fırtınası oldu. Konuk ekip ikinci yarıda iyi gözükürken Osman ve Ufuk ile yakalanan pozisyonları değerlendiremedik. Maçın 78. Dakikasında yürekler ağza geldi. Bu dakikada Zaraspor’un başarılı forvet futbolcusu Metin’in kullandığı serbest vuruşu Kaleci Tayfun son anda çıkarttı. Kalan dakikalarda da başka pozisyon olmayınca maç Kırıkkalespor’un 1-0 üstünlüğü ile sona erdi. Maçtan sonra stat adeta ana baba gününe döndü. Taraftarlar futbolcularla bütünleşerek galibiyeti doyasıya yaşadılar.

MAÇTAN DAKİKALAR

Dk 2 Bahri’nin sağ kanattan getirdiği topu ceza sahasına kesti Ufuk’un kafa vuruşu üsten auta gitti

Dk 10 GOOLL Osman sol kanattan Burhan ve Mehmet’ten sıyrıldıktan sonra ortasını yaptı. Topa iyi yükselen Ufuk kafa vuruşu ile topu filelere gönderdi.

Dk30 Ufuk ceza sahası dışında Muhammet’te çıkardı. Muhammet’tin sert vuruşu yandan auta gitti.

Dk 38 Metin’in kullandığı serbest vuruşu Tayfun son anda kornere çeldi.

Dk 43 Bahri’nin ortasında kaleci Metin topu elinden kaçırdı. Topu önünde bulan Osman’ın vuruşunu kaleci Bekir kornere çeldi.

Dk 52 Osman sol kanattan getirdiği topu altı pas üstünde Muhammet’e çıkardı. Vuruşunu on anda kaleci Bekir kornere çeldi.

Dk76 Yasin’in sol kanattan getirdiği topu Ufuk’a çıkarttı. Ufuk’un vuruşu kalecide kaldı.

Dk 78 Metin’in ceza sahası dışında kullandığı serbest vuruşu kaleci Tayfun son anda direk dibinde kontrol etti.

MAÇIN KARNESİ

HAKEMLER: Hamit Basık (?), Aziz Olcay Olgaç (?), Soner Sağıroğlu (**)

KIRIKKALESPOR:  Tayfun (***), Emre (***), Yasin (***), Sabri (***), Celal (***), Veysi (***), Osman (****)(Ömer), Gökhan (***),Ufuk (****), Muhammet (***)(Tunahan (***), Bahri (***)(Cansın)

ZARASPOR: Bekir (*), Burhan (**), Fatih (**), Mehmet (**), Okan (**), Cüneyt (**), Mikail (**), Mustafa (**)(Salih), Mustafa (**), Metin (**), Serdar (**)(Ferhat)

GOL: Dk. 10 Ufuk (Kırıkkalespor)



1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ