Gâvurun bebelerinden Allah hesabını soracaktır

Gâvurun bebelerinden Allah hesabını soracaktır

ŞEHİDİMİZİ EBEDİYETE UĞURLADIK

Gâvurun bebelerinden Allah hesabını soracaktır

Batman´ın Hasankeyf ilçesinde, PKK´lı teröristlerin asfaltın altına tuzakladığı el yapımı patlayıcıyı askeri aracın geçişi sırasında infilak ettirmesi sonucu şehit olan askerlerden Uzman Çavuş Yahya Şen (24), Kırıkkale´de düzenlenen törenle, gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı.

Şehit olan Uzman Çavuş Yahya Şen´in cenazesi, Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi morgundan alınarak Merkez Nur Camiine getirildi. Burada yapılan törene İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Kırıkkale Valisi M. İlker Haktankaçmaz, Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Nadir Alpaslan, Kırıkkale Milletvekilleri Ramazan Can, Halil Öztürk ve Ahmet Önal, Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Selami Arslan, Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan´ın oğlu TÜRGEV Genel Başkanı Bilal Erdoğan, il protokolü ve vatandaşlar katıldı.

Törende baba Emrullah, anne Ayşe, ağabeyi Uzman Çavuş Metin Şen ile ikiz kardeşi Zekeriya ve dedesi Ali Şen taziyeleri kabul ettiler. Yakınları, şehit Yahya Şen´in Türk bayrağına sarılı tabutuna sarılarak gözyaşı döktü. Şehidin annesi Ayşe Şen, "İnşallah gâvurun bebelerinden Allah hesabını soracaktır oğlum" diye feryat etti.

Cuma namazından sonra kılınan cenaze namazının ardından şehit Uzman Çavuş Yahya Şen´in tabutu, cenaze aracına taşındı. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve TÜRGEV Genel Başkanı Bilal Erdoğan da bir süre şehidin cenazesini omuzlarında taşıdı. Konvoy eşliğinde Balışeyh ilçesi Akçakavak köyüne götürülen şehit Şen, gözyaşları arasında toprağa verildi.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ