Güzellikler fotoğrafa yansıyacak

Güzellikler fotoğrafa yansıyacak

AHİKA´DAN EN GÜZEL PROJE

Güzellikler fotoğrafa yansıyacak

Ahiler Kalkınma Ajansı´nın Kırıkkale´nin de aralarında olduğu sorumluluk bölgesindeki illerde faaliyette bulunan fotoğraf dernekleri bir araya geldi. Toplantıda, TR71 bölgelerinin tarihi güzelliklerinin fotoğraflanarak, gün yüzüne çıkması hedeflendi.

ÖNEMLİ ROL OYNAYACAK

Ahiler Kalkınma Ajansı´nın sorumluluk bölgesindeki illerde faaliyette bulunan fotoğraf dernekleri AHİKA koordinasyonunda Aksaray İli Güzelyurt İlçesi Halk Eğitim Merkezi´nde toplandı. Ekonomik yönde çalışma gerçekleştiren Ahiler Kalkınma Ajansı, bu çalışmasıyla birlikte de, tarihi kültürel zenginliklerin ortaya çıkmasında önemli rol oynayacak.

ÇALIŞMALARI ANLATTILAR

Toplantı, Niğde Fotoğraf Amatörleri Derneği Kurucu Başkanı Mustafa Doğan Şahiner, Kapadokya Fotoğraf ve Sinema Amatörleri Derneği Başkanı Sami Türkay, Aksaray Fotoğraf Sanatı Derneği Başkanı Erdem Zengin, AKFOD Üyesi Fahri Tunç, Kapadokya Doğa Sporları, İzcilik ve Fotoğraf Derneği Başkanı Hakan Öztürk ve Aksaray Motosiklet Gezginleri Derneği Üyesi Süheyl Yurdumakan´ın yanı sıra AHİKA Basın ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Gürsoy Olca ve AHİKA Aksaray Yatırım Destek Ofisi Koordinatör Vekili Cahit Erten´in katılımıyla gerçekleştirildi.

ÇEŞİTLİ KARARLAR ALINDI

Toplantıda, bölgesel bütünlük içerisinde bütün fotoğraf derneklerinin katılımıyla gerçekleştirilebilecek faaliyetler tartışıldı. Dernekler arası iletişimin güçlendirilmesi, eğitim çalışmalarında ortak hareket edilmesi ve Aksaray, Kırıkkale, Kırşehir, Nevşehir, Niğde illerinin tanıtımına katkı sağlamak ve farkındalık yaratmak amacıyla bazı etkinliklerin gerçekleştirilmesi yönünde kararlar alındı.



1

HEMŞEHRİMİZDEN, TÜRK TARİHİNE ÖNEMLİ HİZMET

2

Ahilik Haftası “sessizce” kutlanıyor

3

Yahşihan Belediyesinden örnek “Türkçe” kararı

4

Kırıkkale’yi “görmeye değer”

5

Zaferin 949. yılında Kırıkkale de yerini aldı

6

Tarihi eser kaçakçılarına aman yok!

7

Çaşnigir yeniden ziyarete açıldı