Güzel Sanatlar´ı şenlendiren sokak

Güzel Sanatlar´ı şenlendiren sokak

KAMPÜSÜN GÖZDESİ HALİNE GELDİ

Güzel Sanatlar´ı şenlendiren sokak

Kırıkkale Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesinin yan tarafında bulunan sokağın üstünü renkli şemsiyelerle süsleyen kantin işletmecisi, sokağı bir anda tüm akademisyenlerin, öğrencilerin, idari personelin ve hatta Kırıkkale halkının fotoğraf çektirmek için sıraya girdiği bir mekân haline getirdi.

KAMPÜSÜN GÖZDESİ HALİNE GELDİ

Ülkemizin ve dünyanın birçok ünlü sokağını ve caddesini süsleyen renkli şemsiyeler, bugünlerde Kırıkkale Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesini şenlendiriyor. Eğitim Fakültesi ve Güzel Sanatlar Fakültesi arasında kalan bölgenin kantin işletmeciliğini yapan Evren Kırlangıç tarafından hayata geçirilen projeyle rengârenk bir görüntüye kavuşan sokak bir anda tüm akademisyenlerin, öğrencilerin ve üniversite personelinin gözdesi haline geldi.

ÜNİVERSİTE YÖNETİMİNİN DESTEĞİYLE

Akademik yılın henüz başında olmamız vesilesiyle, çocuklarının kayıt işlemleri için kampüs alanı içerisine Kırıkkale´den ve farklı şehirlerden gelen velilerin de bir anda ilgisini çeken sokak, fotoğraf meraklılarının da ilgi odağı haline geldi. Uzun süredir çevreye estetik katacak bir projenin peşinde olduklarını ifade eden kantin işletmecisi Evren Kırlangıç, ?Kafamızdaki projelerle ilgili olarak uzun süredir bağlı olduğumuz Sağlık, Kültür ve Spor Başkanlığı ve üniversitemiz yönetimiyle istişare halindeydik. Ülkemizin ve dünyanın birçok ünlü şehrinde bulunan örnekleriyle sokaklara estetik katan renkli şemsiyeler konusunda fikir birliğine varınca hemen kolları sıvadık? dedi.

YALNIZCA ESTETİK DEĞİL, AYNI ZAMANDA FAYDALI

Cıvıl cıvıl renkleriyle en monoton sokaklara bile dikkat çekici bir güzellik ve renk cümbüşü katan renkli şemsiyelerin aynı zamanda dinlenmek ve bu süre içerisinde bir şeyler yiyip içmek isteyenleri yağmur ve güneşten de koruduğunu dile getiren Kırlangıç, yaptıkları projenin yalnızca estetik kaygısıyla olmaması, aynı zamanda somut bir faydasının da olması gerekliliğine inandıklarını, şemsiye projesini biraz da bu yüzden tercih ettiklerini kaydetti. Desteklerinden dolayı başta Sağlık, Kültür ve Spor Dairesi Başkanlığı olmak üzere tüm üniversite yönetimine teşekkür eden Kırlangıç, sokağın ve kantinin Kırıkkale Üniversitesinin tüm fakülte ve bölümlerinden akademisyen, öğrenci ve diğer personelin gözdesi haline geleceğine inandıklarını belirtti.

HABER: HABİLHAN PEHLİVANLI



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü