Güzel hizmetler yapma çabası içerisindeyiz

Güzel hizmetler yapma çabası içerisindeyiz

ASFALT ÇALIŞMALARI BİTTİ

Güzel hizmetler yapma çabası içerisindeyiz

Vali Sayın Ali Kolat, İl Genel Meclisinin aylık olağan toplantısına katıldı. Düzenlenen toplantıya Kolat´ın yanı sıra, İl Genel meclis Başkanı Şerafettin Atalay, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Atanur Aydır ve İl Genel Meclisi üyeleri katıldı.

GÖRÜŞMELER YAPILDI

Toplantıda, İl Özel İdaresi 2016 yılı performans planına ait Plan ve Bütçe Komisyonu raporunun görüşülmesi, İl Özel İdaresi 2016 yılı bütçe teklifine ait Plan ve Bütçe Komisyonu raporunun görüşülmesi, ilimiz Yahşihan İlçesi Irmak Köyü içme suyu deposunun Sağlık Bakanlığı standartlarına uygun hale getirilmesi için ilave ihtiyaç duyulan 50.000.00 TL ödeneğin Yahşihan Köylere Hizmet Götürme Birliğine aktarma yapılması talebine ait Plan ve Bütçe Komisyonu raporunun görüşülmesi gibi konular ele alındı.

PARA GELDİ

Vali Ali Kolat ?Kırıkkale de çalışmalarımız devam ediyor. Sizlere gelen tekliflerimiz büyük oranda kabul görüyor. Çalışmalarınızı da yakından takip ediyorum. Aldığınız kararların bilgileri bana geliyor.  Bugüne kadar da aldığınız hiçbir karara itiraz etmedik. Uyum içerisinde çalışıyoruz. İl Özel İdaresi olarak Kırıkkale´mize güzel hizmetler yapma çabası içerisindeyiz. Gerek köy yolları olsun, gerek içme sularımız olsun, gerekse kanalizasyon çalışmalarımız olsun, güzel çalışmalarımız oluyor. Bu sene imkânlarımız biraz daha arttı. Üç milyon yedi yüz bin civarında KÖYDES parası gelmişti. Avrupa Birliği´nden yedi milyon civarında bir para geldi. Dolayısıyla bizler hazırlıklarımızı tamamladık.?dedi.

ASFALT ÇALIŞMALARI BİTTİ

Kolat, ?Bu sene, kış mevsiminin uzun sürmesine rağmen asfalt çalışmalarımızı bitirdik. Yollarımızı hep beraber gezdik. Gerçekten de yollarımız kaliteli, standartlara uygun olmuş. Arkadaşlarımız alt yapıyı iyi bir şekilde hazırlıyorlar. Attığımız malzemenin üzerinden bir sene geçtikten sonra yol çalışmalarına başlıyoruz. Bu anlamda hazır yollarımız var. Birde alt yapısı devam edecek yollarımız var. Malzeme alımlarımız da devam ediyor. İnşallah 2016 yılı çalışmalarımız daha verimli olacak. Çünkü gelen paraların hepsini kullanmadık. Kaymakamlarımıza ve muhtarlarımıza ben her zaman, İl Genel Meclisi ile koordine etmeden her hangi bir teklifte bulunmayın istedim. Onlarla görüşün, istişare edin, bize öyle teklif gelsin. Böyle olmadığı zaman sonradan sıkıntılar başlıyor. Bizler ilde nasıl koordineli çalışıyorsak, onlarında sizlerle işbirliği içerisinde çalışmalarını istiyorum. Bizlerin bütün amacı Kırıkkale´mize en güzel hizmetleri yapmaktır. Ben bu vesileyle toplantıya katılan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.? diye konuştu.



ilhat
8.11.2015 21:41:32
hüsyinbey obası köyü ile balışeyh arasındaki yol savaştan çıkmış gibi. ilgili ve yetkililere duyurulur.

1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü