Güvercin katilleri mutlaka bulunacak

Güvercin katilleri mutlaka bulunacak

OLAYLA İLGİLİ İNCELEME BAŞLATILDI

Güvercin katilleri mutlaka bulunacak

Hüseyin Kâhya Parkındaki güvercinlerin telef olması olayı ile ilgili belediye ve emniyet ekiplerince inceleme başlatıldı. Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, önceki gün parkta inceleme yaptı. Kuşlara yem verdi Saygılı olayın çok yönlü araştırıldığını söyledi.

OLAYLA İLGİLİ İNCELEME BAŞLATILDI

Kırıkkale´de Hüseyin Kâhya Parkında bulunan güvercinlerin bir kısmının önceki gece telef olduğu ihbarı üzerine belediye ekipleri olay yerine geldi. Ekipler, bu kuşlardan bazılarını incelenmesi için Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğüne gönderdi. Güvercinlerin zehirlendikleri iddiası üzerine belediye ve polis ekiplerince inceleme başlatıldı. Çevredeki vatandaşlar ise güvercinlerin tekrar parka gelmesi için yemleme yaptı. Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, güvercinlerin telef olmasıyla ilgili gıda zehirlenmesinden şüphelendiklerini söyledi.

KİMİN YAPTIĞINI BULACAĞIZ

Parkta güvercinlere esnaf ve vatandaşlar tarafından sürekli yem verildiğini aktaran Saygılı, ?Güvercinlerin zehirlendiğinden şüpheleniyoruz. Kimin yaptığı henüz belli değil. Belediye ve emniyet ekipleri çalışma başlattı. Gece kuşlara zehirli yem atıldığını düşünüyorum. Emniyet güçleri, MOBESE kameralarını inceliyor. Veterinerlerimizle birlikte numuneleri gönderdik. İnceleme devam ediyor. Gıda zehirlenmesi şüphesi üzerinde duruluyor. 50´ye yakın kuşumuz telef oldu? diye konuştu.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü