GÜVENTÜRK AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ

GÜVENTÜRK AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ

Kırıkkale?nin tanınmış ailelerinden Hacer ve Fazlı Güventürk`ün kızı Eda Güventürk ile Nur ve Mehmet Erkeç`in oğlu Emrah Erkeç dünya evine girdi.

DAVETLİLER DOYASIYA EĞLENDİ
Kırıkkale Belediye Meclis Üyesi ve Ak Parti?nin grup Başkanı Fazlı Güventürk ve eşi Hacer Hanım kızları Eda?yı, tanınmış ailelerden Köyceğiz Öğretmenevi müdürü Mehmet ?Nur Erkeç çiftinin oğulları Erbil Emrah ile evlendirdi. Yeşilöz Düğün Salonunda yapılan törene çok sayıda davetli katıldı. Mutlu günde davetliler doyasıya eğlendi. Genç çiftin nikah törenini Kırıkkale Belediye Başkanı Veli Korkmaz kıyarken nikah şahitliğini ise Vali Hakan Yusuf Güner ve genç çiftin arkadaşları Gülay Yazıcı, Gülistan yapıcı ve Özlem Güventürk yaptı.
 
GENİŞ KATILIM OLDU
 Güventürk ve Erkeç ailelerinin düğün merasimine Vali Hakan Yusuf Güner, Kırıkkale Belediye Başkanı Veli Korkmaz, Karakeçili Belediye Başkanı Salih Avan, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Peker, il müdürleri, Belediye Başkan yardımcıları ve Müdürleri, muhtarlar, dernek başkanları başta olmak üzere çok sayıda davetli katıldı. Düğünde başta Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, Milletvekilleri Oğuz Kağan Köksal, Ramazan Can olmak üzere şehir dışında bulunan çok sayıda davetlinin gelen telgrafları ve gelen çelenk ve çiçeklerin salonu gül bahçesine döndürmesi dikkati çekti.


1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ