Güvenlik, öncelikli meselemiz olmalı!

Güvenlik, öncelikli meselemiz olmalı!

DOLUM TESİSLERİNİ ZİYARET ETTİ

Güvenlik, öncelikli meselemiz olmalı!

Kırıkkale valisi Mehmet İlker  Haktankaçmaz, Hacılar köyü çevresindeki LPG ve Akaryakıt Dolum Tesisleri temsilcileri ile bir araya geldi. TÜPRAŞ Rafinerisi Sosyal Tesislerindeki toplantıda ise tesislerin güvenliği konusu masaya yatırıldı. Haktankaçmaz, güvenliğin öncelikli mesele olduğunu söyledi.

DOLUM TESİSLERİNİ ZİYARET ETTİ

Vali Mehmet İlker Haktankaçmaz, TÜPRAŞ Rafineri Bölgesinde faaliyet gösteren Akaryakıt ve LPG Dolum Tesislerinin yetkilileriyle bir toplantı yaptı. Toplantı öncesinde Aygaz, Lukoil ve Aytemiz Tesislerini ziyaret eden Vali Haktankaçmaz, şirket yetkililerinden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

TOPLANTI, RAFİNERİ SOSYAL TESİSLERİNDE

Ziyaret sonrası, TÜPRAŞ Sosyal Tesislerinde yapılan ve Vali Haktankaçmaz´ın başkanlık yaptığı toplantıya, Vali Yardımcısı Sait Özkılınç, Bahşili Kaymakamı Zikri Şahin, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay İsa Çakmak, İl Emniyet Müdürü Mahmut Çorumlu, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Atanur Aydın, Balışeyh Belediye Başkanı Ali Dedelioğlu, Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Okan Şahin, TÜPRAŞ Müdürü Arda Yıldırım ve Şirket yetkilileri katıldı.

GÜVENLİK KONUSU ÖNCELİKLİ MESELE

Toplantının açılışında konuşan Vali Haktankaçmaz, ?Güvenlik bizim açımızdan öncelikli husus. Alınan ve alınabilecek tedbirleri daha kapsamlı bir şekilde değerlendirmek amacıyla bir araya geldik? dedi. Toplantıda, güvenlik ve alt yapı sorunları değerlendirilerek, alınacak tedbirler konusunda bazı kararlar alındı.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü